- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Hogyan kell beallitani hogy ha tartom lenyomva a billentyuzetet wordben akkor folyamatossan irjon, ne csak 1x azt a karaktert?
Ha letartva hagyom a billentyuzetet akkor folyamatossan kene irnia ugyan azt a karaktert,de most csak 1 x er irja ki, 1 karaktert, ezt szeretnem beallitani,hogy folyamatossan irja mig letartva tartom....
-
artiny
őstag
válasz
DrojDtroll #2379 üzenetére
Csináltam rola kepet: http://i.imgur.com/LtUCGZE.png
Ha fekvotajolasba masolom be, akkor jo. De ha vissza allitom alloba, azutan megint elcsuszik az egesz,kimarad belole valami.
A dokumentumban pedig allohelyzetbe kene,hogy legyen a lap .
-
artiny
őstag
EXCEL-WORD 2003 - hogyan tudom megforditani a tablazatot ha wordbe bemasolom 90-fokkal?
-
artiny
őstag
Kis konyvet nyomtatni hogy lehetne, hogy ha be masolom a szoveget a wordbe akkor ugy tordeli majd, nincs ilyen sablonja valakinek?
Kb. 4 cm * 3 cm margok, konyv -
artiny
őstag
MS WORD 2007 - Az megoldható hogy csak az egyik oldalon legyen fejléc?
-
artiny
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #1644 üzenetére
az a gond,hogy mar kivalogattam az oldalrol a szoveget es keszitettem egy osszefoglalot....most h kene nyomtatni,stb....
utolagossan nem lehet eltuntetni? annelkul h megmaradjon a formazasa,alahuzasok,stb...szoval h a sargas sin tunjon el
-
artiny
őstag
WORD 2007 a netrol atmasoltam szoveget wordbe es a hatterben megmaratt a sarga szin mint a mi volt a weboldalon hogyan tudom eltuntetni?
Errol az oldalrol: [link] -
artiny
őstag
az elozo mar nem aktualis...de viszont ez igen
Hogyan kell beírni wordbe 2007 a köv. Képletet?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/cs/math/7/1/d/71d80c5f09fa3930c711803bde9c5aa4.png
valaki megirna a kodjat? -
artiny
őstag
WORD 2007 ben valki megtudná számozni a lapok számát (már egy oraja azzal vacakolok de nem megy)?
Ugy kell megszamozni,hogy a harmadiklaptol kezdodjon a 1,aztan 2 3 ,,,,stbA tartalom utani lap utan kezdodjon az egyestol a szamozas.
-
artiny
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #1366 üzenetére
Köszi szépen ....nagyon rendes vagy - sikerült
-
artiny
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #1364 üzenetére
Koszi szepen....a 2007 ben hogyan működik mind ez? (2003 as ról van szó a linkben)
Próbáltam de nekem nem jött össze..1 Beszúrás>>>oldaltörés
2 Fejléc>>>>kiválasztok egy felsőforma stílust a lapszámok típusa közülde mégis az első oldaltól kezdi a számozást
-
artiny
őstag
2007-es Wordben hogyan lehet megoldani, hogy az oldalszámozás ne az első oldalon kezdődjön, hanem a harmadikon?
-
artiny
őstag
2kérdésem lenne:
1.) Hogyan lehet egy nemkívánt lapot kitörölni a MS Word 2007-ben?
ha van tobb lap es az egyikre nincs szukseg hogyan tudom kitorolni?
2.)MS Word 2007-n "Vázlat nézet" -n szerkesztett szövegnek a formációját, hogyan lehet megtartani a "nyomtatási nézet"ben?
Ha vannak felsorolások és hasonlok azokat sokkal konyebb a vázlat nézetben megcsinálni,szerkeszteni a helyet a szovegnek....de ha átváltok nyomtatási nezetben eltunnek a bekezdések. Ezt hogyan tudnám megtartani? -
artiny
őstag
Ismer valki olyan oldalt,torrent,stb...ahonand lelehet tolteni osszefoglalo seged,tanito videot MS World -z? foleg 2007-s hez./olyan mint pl. photoshophoz szoktak kiadni
A legtobb irodaban mar 2007-st hasznaljak? -
artiny
őstag
Helotok
olyan kerdesem lenne a 2007-s Worben,hogyan lehet beállítani hogy ne collban hanem cm mutassa a margóknak a beállításánal az értékeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest