Új hozzászólás Aktív témák
-
Br.
újonc
Sziasztok!
Feltelepítettük az enemy territoryt, de egy szervert sem jelenít meg.... Eddig futott a gépen, bár kicsit akadozott. Windows 7-es oprendszer van fent. Mit lehet tenni hogy menjen?
Köszönöm
Brigi -
vashal
tag
sziasztok
segitsen valaki hogyan lehet elmentetni az xp pontjaim ne kelljen mindig 0-ról indulni.
esetleg magyar szerver cimet tudtok adni? -
tsatsatsa
csendes tag
feltelepítés után miért nem jelennek meg a szerverek?
kösz a helpet -
tv123
csendes tag
Hátha van aki olvassa a topikot.Új gépet szeretnék venni és biztos akarok lenni hogy min. 125fps(akár full szerveren amikor nézel a messzi távolba nyitott helyen) képes hozni az új gép. Szóval ezért kérném, hogy írja már le az akinek van ilyen gépe(ha egyáltalán lehetséges) hogy milyen processzor+vidkari kombója van. Elsősorban a proci a fontos nyilván, nekem most 2,2GHz régi athlon xp procim van és ennél erősebb kell, de mennyivel? elég 3,6GHz?
-
GiAgO
csendes tag
Nah megtaláltam az én Topicom
1000 éve ET-zek, Clan leader vagyok 2.56-on. =HA= Clan ismeri vki? ^^
Kérdezzetek nyugodtan eléggé otthon vagyok a témában sztem. -
qdak
addikt
jön vki játszani?
-
Doom
aktív tag
Gondolom arra gondolt, hogy az üzenetben ez áll: "on this server", szal próbáld másikon
Persze nem valószínű, hogy műxik.
Az mondjuk fura, hogy nincs meg ez a file-od, ez lehet a probléma forrása, de majd otthon megnézem, hogy hogy is van ez pontosan, mert már nem emlékszem. Elvileg létre kellene hoznia automatikusan.
Egyébként 3 patch jött ki hozzá, mind fenn van? -
qdak
addikt
nos más hejre be sem tudtam menni ( kb 3-4 hejet probaltam ) én kérdeztem azt a válasz az volt h 2X -.......10X kidobtak. 1x még azt is oda vágta v ki h nem tudjuk ki dob ki
, na akkor elborultam .....................
szóval szépen elköszöntem töluktuti nem zárt meccs volt mert ugye azt lehetett látni h változnak a bentlévök, am cs ben ha ilyen van akkor szolnak és nem kidobnak a fenébe 1 bol, 2 akkor meg leszokták védeni jszóval
punkbuster ez nem tom mi de a patch fenn van -
doc
nagyúr
poénból nem dobálnak ki, az okot könnyen meg lehet tudni tőlük (elvileg)
csak egy server volt vagy több is? én is jártam úgy hogy betévedtem egy olyan helyre ahonnan egyből kivágtak, kiderült hogy vmi "fél-zárt" meccs volt
nézd meg hogy fent vannak-e a legújabb patch-csek, punkbuster, stb. -
qdak
addikt
hello feltettem a játékot kerestem szervert vmi adrenalin .......
és állandoan kidobnak de arra perszenem válaszol mér
pedig elvileg ingyen leszedhető nem? ja és nem torrentrol, akkor mér dobnak ki azok a ... adminok ? -
rlazol
veterán
sziasztok,
Tudnátok segíteni? ehhez [link] hasonló screenshotokra lenne szükségem a Wolfensteinb-ből vagy bármelyik FPS-ből. A lényeg, h zárt térben legyen, lehetőleg sok vérrel, világosan. 800*600 vagy nagyobb felbontásban.
És szóükségem lenne a vezérlőpultra is...
Nagyon fontos lenne... előre is köszönöm! -
Hideyoshi
tag
Wolf ET-ben hogy tudok színes karaktereket írni?
-
Thotiakos
csendes tag
Az ET a legkirályabb game! az Adrenalin.hu-n szoktatok fel lenni?
Esetleg 1.02-es patch segítségével Rockefellaz
Nevem |AMG|Thoti .
Aprópó nem tud vki olyan botokat amiknél van ''hitsounds''?
előre is kösz -
rollins
őstag
válasz
gixxer-tomee #54 üzenetére
Öööö Miért is?
-
gixxer-tomee
aktív tag
Gyerekek hogy ez mekkora egy fos játék én kiprobáltam de nyomtam neki egy f8-at mer ez elég szar mitnemondjak. namind1 bye
-
reewer
aktív tag
Én Et-s vok és nemismerlek
-
billie
csendes tag
bocs, sorry most jöttem ide és még nem igazodta mki ne nézzétek meg a hozzászólásom a listaalján mert nincs ott
-
billie
csendes tag
lécci nézzétek meg a lista alján a hozzászólásom!kössz!
-
billie
csendes tag
Sziasztok, légyszives aki enemy territory multival jáccik, az lécci itt a fórumon mondja meg mi a neve, és megnézem az et-be!kössz!Egyébként nem tudom ki ismer, de én [HENT]billie vagyok. Na lécci írjatok majd, császtok!
-
zoleeE 13
tag
tod kellenek az emberek
-
zoleeE 13
tag
dilikutya felvettelek msnenre ha nem baj
-
zoleeE 13
tag
mer ha megvan lécci átdobnád
-
zoleeE 13
tag
bármint RTCW-t
-
zoleeE 13
tag
dilikutya te jáccasz a RTCW vel?? mer akko lenne 1kérdésem
-
Dilikutya
félisten
válasz
zoleeE 13 #33 üzenetére
Sok értelme nincs az ET-vel single-ben játszani. A pályák elrendezése eleve multira van kialakítva, gyakorlatilag 1-1 zárt aréna mindegyik, max olyat játszhatsz rajta, hogy frag-ra megy a party, akárcsak multiban. A klasszikus ''megyekelőreésavégéntovábbjutok'' játékmenetre ne számíts. Szerintem az ET-vel multizz, single-re meg ott az RtCW.
-
zoleeE 13
tag
ja nekem megvan RTCW naon jó de mostanába nem jáccok vele
-
zoleeE 13
tag
én leszedtem a gamet és csak multi playerba lehetett jáccani nincs megoldás single playerhoz??
-
ballington
addikt
szerintem szuper jó kis game
-
Balinov
titán
Üdv,
sima RTCW-hez honnét lehet letölteni azt a mod-ot,amiről fentebb írtak?
plusz SP küldetések a plusz,vagy tartalmaz egyéb módosításokat is?
köszi
Balinov -
swingstar
tag
Amúgy van hozzá bot, szal lehet gyakorolni single játékban, de minek?
-
Lala6
őstag
Nem lehet vele játszani single-ben. Az ET egy multi játék, mégcsak BOT-ok sincsenek hozzá. Ingyenesen letölthető a netről, eredetileg az RTCV kiegészítéseként készült, de nem lett kész időre, így kiadták teljesen ingyen a multi részt. Annyira jól sikerült, hogy már tervezik hozzá a 2. részt ami elvileg 2006 körül jön ki. Nem kell hozzá az eredeti RTCV, ez egy teljesen különálló játék. 2 patch jött ki hozzá amit felkell tenni. ASE-val érdemes magyar szerverek után kutakodni. Rengeteg szép pályát készítettek(készítenek) hozzá. Érdemes kipróbálni.
-
Tégla
tag
hi
szerintem sincs hozzásemmi hogy lehessen vele játszani single-ben de ha valaki talál akkor az szóljon -
kapcs-ford
őstag
A Timegate-hez van ugye a patch amivel a csajok meztelen ugrándoznak? Ki tudja hogy mi a neve?
-
swingstar
tag
Bővebben: link
Itt nézzetek körül infókért a játékkal és a scene-nel kapcsolatban. Akinek van rá módja, jöjjön játszani! -
Paljoz
csendes tag
HI all!
1.kérdés: Nem tudja valaki a magyar szerver nevét?
2.kérdés: Honnan lehet letölteni pályákat? -
MUŁĐER
addikt
válasz
predikator #17 üzenetére
és teljesen ingyenes,és van linuxra is
-
Balinov
titán
válasz
predikator #17 üzenetére
Biztos tuti a multizás. Ha egyszer megérem,hogy olyan helyre költözök,ahol van broadband,akkor tuti ki fogom próbálni..
-
predikator
tag
szvsz az ET hatalmas játék, és semmi gond nincs azzal, hogy only multi, és szerintem mindenkinek érdemes kipróbálnia, akinek lehetősége van rá, és szeretni a stratégiai hentelést
-
Balinov
titán
válasz
burgatshow #7 üzenetére
ezt én is tom,sajnos.anno csak ezér vettem meg 1 dvd-s ujságot,mer ez volt fullgame rajta.
mp nem játszik be,otthon modemmel nyomom,máramikor,melóhelyen meg mégse kéne,pláne egy szar gépen,bár itt meg 512Kbites adsl van.
[Szerkesztve] -
Lobonc
tag
ha van rendes neted sztem ne azzal foglalkoz hogy sinliben vagy bottal jaccal hanem menj fel rendesen multiba vele mert nagyon jo game foleg azoknak akik nem a quakes oldoklest szeretik. Van nehany magyar szerver is es nagyon el lehet lenni rajtuk. ja es a legjobb szerver sztem a upc arena sok-sok ferohejes es minidg tele van (32fos asszem) bar sok a kufodi rajta de azert jo
-
burgatshow
veterán
Röviden: csak multira van kihegyezve az ET!
-
Balinov
titán
Senki?
a sima Return to Castle wolfenstein az nem lett véletlenül abadonware?
BAli -
Balinov
titán
Sziasztok,
címben szereplő játékkal kapcsolatban szeretném kérdezni,hogy létezik-e olyan patch,add-on,mod vagy bármi,amivel mutiplayer mód helyett single-playerbe lehet játszani?
Köszi
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest