- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Yettel topik
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
CoiLevi
csendes tag
Új hozzászólás!
Figyeljetek, tényleg 22 körüli a karakterek végső levelje a játék végén? Én meg mint a hülye, itt nevezgetem át a karaktereket, hogy majd olyan multifunkcionálisan fejlődjenek, mint a 7-es részben! Ott az volt, hogy ha egy 20-as szintű fószernek megváltoztattam a ''foglalkozását'' (most hirtelen nem jut eszembe a megfelelő szó), akkor utána ugyanúgy lépett szintet, mint a játék elején az egyes szintűek: ami pedig azt jelentette, hogy egy 100000 exp-s csata alatt akár 5 szintet is ugrott, és így tovább.
Na azt észrevettem, hogy a 8-asban nem így megy (a 7-esben kb. 80-as szintű karakterekkel végeztem, ha jól emlékszem), de hogy 22-es legyen a vége!
Akkor már a VÉGÉT JÁROM? És semmi értelme nem volt az átnevezéseknek, mert most van egy lúzer, lassan fejlődő, igazán semmihez sem értő csapatom?
Aktív témák
- Xiaomi 14T 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen. 1Év Garanciával!
- Xiaomi POCO X4 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen. 1 Év Garanviával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékai Adatkábel. 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE (2020) White 64GB 100% AKKSI
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest