- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tényleg a Z Flip6 lesz az FE (?)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
Használtan vettem egy Fossil Hybrid HR FTW7016, mint első okosóra próbálkozás, hogy egyáltalán kell -e nekem egy ilyen. Ennek nagyobb és használhatóbb a kijelzője. Elegáns, nem is látszik rajta, hogy hibrid okosóra, a tok egy rolex koppintás, ugynúgy, mint az egyik előző Withings Scanwatch (Horizon), ami 270 eFt volt a MM-ban. Innen lehet tudni, hogy ezek mind a Távol-Keleten készülnek, tehát ennyit biztos nem érnek. Nekem 20 eFt-ban fájt használtan a Fossil, ennyit megért. Elég 2 hetente tölteni, teljesen órának néz ki, lehet rá egyszerű monokróm számlapokat feltölteni, kijelzője keveset fogyaszt és erős napsütésben még jobban látszik. De ezekkel inkább megjelenni lehet, vannak okosfunkcióik, kis hívás/üzenetkövetés, egészségkövetés, de nem sportolásra valók, ahhoz túl nehéz a rozsdamanetes acél tok és szíj. Viszont rámutatott arra, hogy kijelzős, nyomkodható, naponta tölthető óra biztos nem kellene, mert úgysem használnám ki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Továbbra is a disztingvált egészségfigyelés a célja a francia márka órájának, amely hozza a kötelezőt, de aktív sportoláshoz nem ez a legjobb választás.
- Garmin venu 3
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 8 45MM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest