- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
alibaba78
üzenetére
Igen, nehéznek számít, főképp itt a mocsárban, ahol ha egy rakat nadály is neked esik amíg a szúrbozóttal küzdesz, hát...nekem néha el kellett futni. Remélem italokat használsz?!? Nekem a fecske és a macska volt a legtöbbet használt. Előbbi gyorsít ugye az ÉP regeneráción, utóbbival meg látsz a kriptákban/csatornákban. A Witcher wikin találsz leírást a fajokról. Én sajnos hónapokat kihagytam, s csak nemrég fejeztem be a játékot, de egyetértek veled, hasonlóképpen éreztem: rég nem játszottam ilyen különleges játékkal, ami ennyire sokszínű, lenyűgöző, izgalmas, jó történettel és kezelhetőséggel megáldott, s még magyarul is van. Jó játékot

Még annyit, hogy szerintem érdemes a fejlesztéseket az elején főképp az alapvető tulajdonságokba pakolni (erő, ügyesség, intelligencia) és a kardstílusokba, s talán a varázslatokba kevésbé, bár a hátralökés gyakran tud segíteni. Gyakorlatilag a két használható varázslat a tűz és a levegő (lökés), a többit én csak kényszerből fejlesztgettem, amikor már nem volt mire pakolni.
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amerika kész lemondani a kormányról
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest