- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
alibaba78
üzenetére
Igen, nehéznek számít, főképp itt a mocsárban, ahol ha egy rakat nadály is neked esik amíg a szúrbozóttal küzdesz, hát...nekem néha el kellett futni. Remélem italokat használsz?!? Nekem a fecske és a macska volt a legtöbbet használt. Előbbi gyorsít ugye az ÉP regeneráción, utóbbival meg látsz a kriptákban/csatornákban. A Witcher wikin találsz leírást a fajokról. Én sajnos hónapokat kihagytam, s csak nemrég fejeztem be a játékot, de egyetértek veled, hasonlóképpen éreztem: rég nem játszottam ilyen különleges játékkal, ami ennyire sokszínű, lenyűgöző, izgalmas, jó történettel és kezelhetőséggel megáldott, s még magyarul is van. Jó játékot

Még annyit, hogy szerintem érdemes a fejlesztéseket az elején főképp az alapvető tulajdonságokba pakolni (erő, ügyesség, intelligencia) és a kardstílusokba, s talán a varázslatokba kevésbé, bár a hátralökés gyakran tud segíteni. Gyakorlatilag a két használható varázslat a tűz és a levegő (lökés), a többit én csak kényszerből fejlesztgettem, amikor már nem volt mire pakolni.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest