- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Ha megjelenik a kard ikon, akkor a witchered sikeresen elkezdte a támadást. Egy kis idő múlva felfénylik a kard, majd még erősebben világít. Na ekkor kattints megint a bal gombbal és már megy is a combo. Könnyű megszokni, mindig ugyanolyan ütemben világít a cucc
Ha az első kattintásnál nem jelenik meg a kard, akkor elhibáztad az első ütést. -
Balinov
titán
-
-
Próbáltam, de az sem volt olyan nagy ász, sőt eléggé unatkoztam játék közben
. De ez, ez valami Istenkirály. először kicsit fura az irányítás meg minden, de szerintem könnyen meg lehet szokni, utána pörög a játék ezerrel
nowan: köszöm szépenakkor ezért nem találtam, Én bementem a kocsmába, mindenkivel beszéltem, sőt még a bunyósokat is megpakoltam, kockáztam kicsit a törppel is, de virág egyiknél sem volt, mostmár világos miért
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest