- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
Aktív témák
-
Haart
addikt
Hát elég nyers az biztos, miért kell így lehúzni azt amit mi magyarok csináltunk, a hibákról nemcsak úgy lehet beszélni hogy lehúzzuk a sárga földig. Jobb lett volna egy olyan hogy jó persze van hiba de ennek ellenére mindenki megtudja és meg is fogja érteni a történetet és a szövegeket. Ráasádul örülhetne hogy legalább van magyar verzió, amit nemsok játék mondhat el magáról.
-
Haart
addikt
Kéne egy kis help, kéne nekem egy bizonyos mentés. Az amikor majdnem leleplezzük a detektívet és megyünk hozzá a mocsárba, ugyanis ott történik meg a dolog. Na ez a mentés kéne nekem vagy valami közeli, mert régebben elszálltak a mentéseim mert nemvolt patch-em most meg van 1.2 és minden oké. Szóval aki tud az szóljon, írjon privibe thx

-
Haart
addikt
Na jó én elakadtam. Radovid a Zord al beszéltem de nincs semmi küldim amit követhetnék a térképen most kéne fölkeresni a mkusokat vagy a rend lovagjait de nem tudom hogy hol keressem. Valaki esetleg tudna segíteni
-
Haart
addikt
Nem tudja valaki hogy tudok növényeket leszedni. Valami herbalizmus skill kéne hozzá de azt hol tom megtanulni?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Legegyszerübb grafikai beállítás