- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
fpeter07 #2063 üzenetére
Az egyiket egy barlangban találod, ami Vizima falai alatt húzódnak (az öreg malom melletti híd túloldalán a folyópart mentén). A másik meg a mocsárban, csak már nem emlékszem, hogy az emberevő csávó házának a környezetében vagy pedig az egyik mocsári út mentén, ami a Melitele oltárhoz vezet. Bár nem vagyok 100%-ig biztos, mert az elsőt amit írtam a barlangban, azt csak az 1. fejezetből tudod elérni (Vizima külvárosa), a mocsarat viszont csak a 2. fejezettől (Templomnegyed), viszont neked most egyszerre vannak meg. Szóval biztosan már min a 2. fejezetnél tarthatsz
(#2062) irhejja
Haverom olvasta a könyveket (aki amúgyis szeret olvasni) és azt mondta az egyik legjobb, amit valaha olvasott, ő is csak ajánlani tudja -
irhejja
tag
válasz
fpeter07 #2060 üzenetére
Igen, ezért is imádom a Witcher világát, nyers, gyakran brutális/beteges és eléggé összemosódnak a "jó és a rossz" oldalak/felek. Az egyik fő motívum az, hogy a Witcherek semlegességre törekszenek, de végül is nem sikerül nekik.
Nagyon ajánlom a könyveket is azoknak akik nem olvasták még őket!
A grafika amúgy tényleg nem olyan rossz mint, ahogy azt sokan mondják, főleg textúra modok használatával. Van ami teljesen hű marad az eredeti játékhoz, csak a felbontást javítja fel. Így megmarad az eredeti design/elképzelés, de főleg közelről, sokkal jobban néz ki a játék. AMD DSR-el 3200x1800 felbontásra állítottam, és mindent maximumra húzva meglepően szép a játék.
-
S1M0N
senior tag
válasz
fpeter07 #2051 üzenetére
Én többször is azért hagytam abba anno, mert egyszerűen túl hosszú volt, és beleuntam...
A második rész miatt vettem meg az első játékot, de utóbbit sokáig hanyagoltam, és ahogy írtam, többszöri nekifutásra sem sikerült végigjátszani.Aztán idén, a 3. részre várás miatt újra elővettem, és 75 óra alatt kimaxoltam a játékot, minden melléküldetést megcsináltam, és nagyon élveztem. Pedig mai szemmel az átvezetők kifejezetten viccesek szerintem, de játék közben azért lehet gyönyörködni a tájban.
A képességfa nekem kifejezetten tetszik benne, a játék végére olyan harcost hozhattam létre, amilyet akartam.
A második részt szintén kb. 75 óra alatt játszottam végig, a harmadikat a fizetős és ingyenes kiegészítőkkel együtt 214 óra alatt... A Wild Hunt-ot mondjuk volt, hogy 1 hónapig szüneteltettem, mert a kérdőjeles dolgokra egyszerűen ráuntam, de mivel mindent fel akartam fedezni, így a sztorival sem haladtam tovább.
-
xFreex
aktív tag
válasz
fpeter07 #2047 üzenetére
1: Nem szeretik a tüzet és az ezüstkardot. Bizonyos távolságból már nem támadnak és nem is tünnek még el. Ezt a távot kell megtalálni és a tüz varázslat távolsági változatával támadni öket. A fözetek használata ajánlott. (Fecske)
2. és 3. Küldetéshez kapcsolódnak. Nem akarom lelöni a poént.
Aktív témák
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest