- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kekigyu
aktív tag
Ket resz rémlik, ahol döntést kell hozni ezzel kapcsolatban úgy emlékszem. Az egyik a mocsarban, vagy a rendet vagy a scoiatelt támogatva kell a mezőre érkezni es harcolni. Ezt a küldetést kihagytam, hogy ne kelljen dönteni. Aztan Vizimaban, mikor a scoiatel kirabolja a bankot, egyedül mentem be, hogy ne a rendet támogassam. Bent viszont vagy segítek a tundeknek vagy nem, de ezzel automatikusan oldalt is valasztok ugy remlik. Lehet rosszul tudom, de akkor mik a totális semlegesseg lépései? Sose sikerült meg úgy kijátszani.
-
Rony949
őstag
Az a baj a harcrendszerrel hogy hamar unalmassá, semmilyenné és könnyűvé válik. Kb. nulla kihívás van a harcban (még hardon is), annyi az egész hogy ritmusra nyomod a bal klikket és győzni fogsz. Nem mondom, néha nem árt egy sign ellövése vagy egy poti megivása, de ez kb. csak a bossharcoknál kell.
Witcher fan vagyok, nagyon szeretem a szériát, az első rész is egy fantasztikus játék, de a harcrendszere valóban nem sült el jól (pedig nem volt rossz elgondolás, ilyet más játékban még nem láttam).
A 2. és 3. rész "Dark Souls-os" harcrendszere hozzám közelebb áll. Sokkal több múlik a skilleden és a taktikán, mint az egyszerű ritmuson.
-
ljs2
csendes tag
Ott sem ment.
DE eljutottam ide.
Fotót kellett feltölteni és egy héten belül elérnek.Azért azt el kell ismerni, hogy nem semmi a cég játék-támogatása!
Le a kalappal!Már csak az a kérdés, hogy ugyanez vár rám a dobozos W2-vel is?
(Szintén régi vásárlás.)
Mert az 1.5-ös patch után az jön!
Utána a (dobozos) W3, majd a (dobozos) W3 HoS, majd -ha még élek- W3B&W.Segítségedet köszönöm! Szerintem ennél több jót már nem tudsz tenni velem!
Legyen szép napod!
-
ljs2
csendes tag
Az oldalon az 1.4-es patch-hez való nyelvi fájl van.
A dobozban 8-5-5-5-5 karakteres a kód és a következő sorba "THE WITCHER" felírat van, ugyanolyan betűtípussal.
A GOG-on meg még segítséget sem kérhetek, mert bár regisztráltam, de nem vettem semmit (így nem is írhatok nekik). :-( -
ljs2
csendes tag
Közben kipróbáltam a regisztrációt.
Nem ment.
Hozzá kell tenni, hogy már nagyon régen vettem ezt a dobozos TWEE példányt.
Ebben még a www.cdprojekt.hu/regisztracio
oldalra (már nincs meg) kellett volna beírni a kódot.
A GOG az alábbi hibaüzenetet dobja:This code doesn't look like one of ours. Please check that you entered the code correctly.
Some characters, like 0 & O, or 1, I & l, can look similar in print.
Ilyenkor mi van?
-
fpeter07
veterán
Az összes küldit már nem fogom tudni megcsinálni, mert kettőt elbuktam. Volt az elveszett gyerek a mocsárban, meg az elf srácnak nem tudtam átadni egy levelet, mert nem volt a druidáknál. Egyszerűen eltűnt a fickó az éterben.
A képességfa az nagyon jó. Eleinte gyenge volt a főhős, de most már azért lehet vele pusztítani.
Hány fejezetes a játék?
-
Blazkowicz
tag
Mennyire örülnék, ha nekem is "csak" kilépkedne desktopra, és nem kéne újraindítani a gépet.
Kivártam, hogy jöjjön az Enhanced Edition, hogy minél problémamentesebb legyen a játék és anno amikor először játszottam a játékkal sok bosszantó hibára nem is emlékszem. Erre most produkálja eztA Witcher 2-nél nem emlékszem hogy kilépkedett volna, bár lehet hogy volt ilyen csak a játékélmény feledtette
. Az is dobozos verzió, patchelve. A Witcher 3-al még nem játszottam.
Nem hinném hogy általános hiba lenne amivel dolgom van, de ahogy nézem Steamen és GOG-n is írnak ilyet illetve hasonlót.
-
¤Envy¤
aktív tag
-
GypsFulvus2
őstag
-
GypsFulvus2
őstag
Jaaj, a QTE-t ne is említsd, hülyét kaptam tőle, szerencsére az 1. és 3. részben nincsenek.
Ha te is utálod a túl rövid könyveket, akkor neked is erősen ajánlom Steven Erikson Malazai Bukottak Könyvének Regéje soroztát. 10 kötet, kötetenként 800-1200 oldal.Az utolsó két kötet nem jelent még meg magyarul, így csak egyelőre kb 10.000 oldal szöveg. Istentelenül qjó überalles.
-
TESCO-Zsömle
titán
+ GypsFulvus2: Köszönöm, megérte. Már az intro-ban is van egy ordas nagy félre-fordítás. A videó végén az van, hogy eltűnt és elfeledték, angolban ez "all but forgotten", vagyis pont az ellentéte, eltűnt, de nem merült feledésbe.
Pedig a mesélő magyar hangja egyébként jó. Kíváncsi lettem volna a többi szinkronhangra is, de ha már itt ilyen hibák vannak, ez később adott küldetések értelmezésénél kritikus is lehet, úgyhogy marad az angol.
Köszi még egyszer.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest