Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- i9-9900KF + RTX 2060 SUPER Gamer PC
- HP EliteBook 6 G1 Ryzen 5 PRO 2.5 ÉV GARANCIA Csak 9 ciklus!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-12400F/13400F/14400F +RTX 5060 +16GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- HIGH END - 2026 MacBook Pro 16" 18C / 40C / 128 GB RAM - 4TB SSD - Magyar Billentyűzet - Space Black
- Mac Pro 6,1 2013 Late
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS95UV-W OLED White Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak a Dark Mesiah nem ment legnehezebb fokozaton, meg épp a Witcher 2. része. Utóbbit te se próbáld ki: a legnehezebb fokozat a hc mód, ahol nincs mentés; ha meghalsz akár a legvégén az utolsó jelent előtt, akkor vége, és kezded elölről a játékot.
Megpróbáltam úgy is, de az első fejezet végén kinyírtak. Mondjuk érdekes tapasztalat, teljesen máshogy áll bele az ember, nagyságrendekkel jobban felkészülve, a taktikát fejben előzőleg százszor elpróbálva, és a sikerélmény is nagyságrendekkel nagyobb ( a Kayran legyőzése után felálltam a székből és üvöltöttem
) A Witcher 1 azért ennyire nem durvul. A harcrendszert szokni kell; ugye Geralt suhogtat gazdagon, te meg csak a mozdulat végén kattintasz. Az elején ez így néz ki: