Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Xelo
addikt
én is csak azt találtam még... de 6000 orenem van, ha abból 5000ret elköltök egy vértért amit egy fejezet múlva lökhetek ki
inkább veszek vmi jó fegyvert.. vagy azt se? így is jól gyakok. azt észrevettétek ha csoportos stílust használtok 1v1 nagyon nyomorék a csávó? de ha körbevesznek 10en azt a 10et pár pillanat alatt levered, de 1v1nél az az egy is megizzaszt. oké nem ilyen kis viziszutyi lidércre gondolok... ott mindegy mivel harcolsz. meg találtam vmi jó rúnatőrt 3-15ig sebez meg nagyon jó krit és talán mérgezési bónuszai vannak.(?) és jól néz ki.
mondjuk fisztekk után mindegy.
Aktív témák
Aktív témák
- Macska topik
- SSD kibeszélő
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen egeret válasszak?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
inkább veszek vmi jó fegyvert.. vagy azt se? így is jól gyakok. azt észrevettétek ha csoportos stílust használtok 1v1 nagyon nyomorék a csávó? de ha körbevesznek 10en azt a 10et pár pillanat alatt levered, de 1v1nél az az egy is megizzaszt. oké nem ilyen kis viziszutyi lidércre gondolok... ott mindegy mivel harcolsz. meg találtam vmi jó rúnatőrt 3-15ig sebez meg nagyon jó krit és talán mérgezési bónuszai vannak.(?) és jól néz ki.
mondjuk fisztekk után mindegy.