Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Apple Watch
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Xelo
addikt
én is csak azt találtam még... de 6000 orenem van, ha abból 5000ret elköltök egy vértért amit egy fejezet múlva lökhetek ki
inkább veszek vmi jó fegyvert.. vagy azt se? így is jól gyakok. azt észrevettétek ha csoportos stílust használtok 1v1 nagyon nyomorék a csávó? de ha körbevesznek 10en azt a 10et pár pillanat alatt levered, de 1v1nél az az egy is megizzaszt. oké nem ilyen kis viziszutyi lidércre gondolok... ott mindegy mivel harcolsz. meg találtam vmi jó rúnatőrt 3-15ig sebez meg nagyon jó krit és talán mérgezési bónuszai vannak.(?) és jól néz ki.
mondjuk fisztekk után mindegy.
Aktív témák
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung A56 gyári független 6/128GB dobozos
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Eladó OKAI Neon Lite
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 15IRX10 - i7 14700HX - 32GB DDR5 - RTX 5050 8GB - 1TB SSD - SOK GARI -
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
inkább veszek vmi jó fegyvert.. vagy azt se? így is jól gyakok. azt észrevettétek ha csoportos stílust használtok 1v1 nagyon nyomorék a csávó? de ha körbevesznek 10en azt a 10et pár pillanat alatt levered, de 1v1nél az az egy is megizzaszt. oké nem ilyen kis viziszutyi lidércre gondolok... ott mindegy mivel harcolsz. meg találtam vmi jó rúnatőrt 3-15ig sebez meg nagyon jó krit és talán mérgezési bónuszai vannak.(?) és jól néz ki.
mondjuk fisztekk után mindegy.