- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Szasinka
tag
Akkor csak nem beszélek nagy hülyeséget
mindjárt el is kezdek kalandozni és megnézem ezt is és persze az alp-okat és az éhineket. Apropó, ezekről senki sem tud valami infót adni? (Főleg azt hogy hol és mikor lehet ezeket megtalálni, actIII
) a legjobb lenne ha magamtól megtalálnám "ne hogy má' ne menjen "
-
frizso
senior tag
Csak röviden gondoltam
Mondjuk, van olyan befejezés, amelyikben ki lehet menni a rend kolostorából a végén???Megöltem a nagymestert, és visszadobott a kolostorba, ahol már várt Dandelion és itt a vége a játéknak, még jön egy rövid beszéd vele, meg egy bejátszás, de ez így gáz, minden ajtó zárva, én ki akarok menni...
-
Szasinka
tag
Köszönöm,
Na az jó mert mikor felraktam az 1.1-et megváltoztak a karakter tulajdonságai. Nem azok voltak felfejlesztve amikre én pontot raktam. Nem is értem mi volt ez
A 1.2 viszont stabilan megy és érezhetően javult a töltögetéses móka és a karakter is úgy fejlődik ahogy én akarom
már csak munkának kell, hogy vége legyen és mehetek kalandozni...
-
Apophis
őstag
Vedd meg a péncélt, amint lehet. Én is spóroltam, aztán az égvilágon semmit nem vettem és a játékot a kezdő "vértben", 15.000 orennel fejeztem be, sajnos elsőre elég kapkodósra sikeredett, lvl 30-ig épphogy eljutottam. Kardot sem érdemes venni, talán csak IV.-ben a kovács fiától a neves acélt. Ezüstöt kapsz questekért, acélt meg el kell venni a hulláktól, így lesz a végére +100% mindkettőből, azokra megy egy-egy Perun rúna és szevasz, 500 fölött lehet ütni erősben. Érdemes szvsz minden könyvet és főzetalapot megvenni, nem kell sajnálni a pénzt, másra úgyem nagyon lehet elverni.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Aktív témák
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- PS Plus előfizetések
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest