Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Egyébként az SP2-höz:
Én az istennek sem tudom müködésre bírni az USB2.0-át nforce2-es lapban SP2-ő alatt, hiába telepítem az nforce csomagot...
Gigabyte cd-n van egy USB2.0-ás driver ami jól aktiválja, de az meg csak SP1-re hajlandó felmenni, SP2-re nem...
Szóval kénytelen vagyok, SP1-et aztán SP2-őt rakni...
Esetleg vkinek vmi ötlete? -
törölt tag
jajstenem a kereső minek van??? van sp2es és xp-s topic is...
sőt, van sp2 integrálás xp-be topic is... ott minden benne van...
egyébként meg pár lépés az egész nem nagy cucc, ha van sp2, akkor meg nem kell sp1... kereső, KeresŐ, KERESŐ... -
moonman
titán
''Ha az SP1-re telepitetted közvetlenül az SP2-t akkor ott lesz a bibi!! Ugyanis ha már tele van progikkal, meg mindenféle driverekkel, stb-vel akkor az nem lesz tökéletes!!''
én inkább ezt nem értem. miért ne lenne tökéletes? legalább tudja uninstallni, ha nem szereti valamelyik alkalmazása. -
ysoltee85
aktív tag
Te mindenhol belém fogsz kötni???
Volt egy sima XP Prof! Mivel az SP1 és az SP2 is ingyenes, ezért letölthetó ingyen!!!
A BackUp meg nem illegális amig saját célra használod nem?????
És a sima Xp-t és az SP2-t valahogy össze lehet gyúrni egy teljes Setup-CD-re!!
De pontosan én se tudom mert a szomszédom csinálta meg ezt nekem!! -
ysoltee85
aktív tag
Ha az SP1-re telepitetted közvetlenül az SP2-t akkor ott lesz a bibi!! Ugyanis ha már tele van progikkal, meg mindenféle driverekkel, stb-vel akkor az nem lesz tökéletes!!
Ha egy szűz SP1-re akkor más a gond! Amugy ha egy kicsit utánaolvasol, akkor tudsz olyat csinálni, hogy a régi XP-ről csinálsz egy Backup-ot és abba ugymond ''beleülteted'' az SP2-t is, és amikor installálsz akkor már alapból egy SP1+SP2 WinXP fog feltelepülni!! Nekem is igy van!
Erről egyébként olvashatsz asszem a Microsoft oldalán is! Sok sikert hozzá! -
isostar
csendes tag
Hi!
Csináltam egy friss installt WinXP SP1-ről SP2-re. Felraktam a legújabb NForce2 drivereket hozzá, meg a legújabb Forceware-t. (Eddig az egyel korábbi volt mindkettőből SP1 alatt.) A gépem soha ilyen szar nem volt mégIszonyat sokat swappol, bár nem is tudom, lehet nem is swappol, csak valamiért akadozik (5 Fps/sec), ezt főleg játékoknál (3D alkalmazások) veszem észre, amelyek SP1 alatt hibátlanul futottak. Egyébként tuti sokkal többet swappol, most a játéknál már nem vagyok biztos benne, hogy swapról lenne szó. Furcsa, hogy a játékoknál az akadást meg tudom úgy szüntetni, hogy ki alt+tabolok windowsba, majd vissza, így néhány másodperc után megszűnik, de nem lesz mindig tökéletes. Egyébként a játékok akkor is csinálják ezt az akadást, ha frissen indítom a gépet, tehát még az sem lehet, hogy tele van szemetelve a memória.
Konfig:
Athlon XP 2500+ Barton, Gigabyte 7N-400L Dual Channel Nforce2, 2x256MB Hynix 400MHz, Abit Gef4 Ti 4200, Seagate ST380021A, SB Live!
Ötlet, komment, tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Egyedi ékszerdobozka
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest