- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ysoltee85
aktív tag
Te mindenhol belém fogsz kötni???
Volt egy sima XP Prof! Mivel az SP1 és az SP2 is ingyenes, ezért letölthetó ingyen!!!
A BackUp meg nem illegális amig saját célra használod nem?????
És a sima Xp-t és az SP2-t valahogy össze lehet gyúrni egy teljes Setup-CD-re!!
De pontosan én se tudom mert a szomszédom csinálta meg ezt nekem!! -
ysoltee85
aktív tag
Ha az SP1-re telepitetted közvetlenül az SP2-t akkor ott lesz a bibi!! Ugyanis ha már tele van progikkal, meg mindenféle driverekkel, stb-vel akkor az nem lesz tökéletes!!
Ha egy szűz SP1-re akkor más a gond! Amugy ha egy kicsit utánaolvasol, akkor tudsz olyat csinálni, hogy a régi XP-ről csinálsz egy Backup-ot és abba ugymond ''beleülteted'' az SP2-t is, és amikor installálsz akkor már alapból egy SP1+SP2 WinXP fog feltelepülni!! Nekem is igy van!
Erről egyébként olvashatsz asszem a Microsoft oldalán is! Sok sikert hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest