- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Keresd meg a sysoc.inf állományt a Windows könyvtárban. Mielőtt hozzányúlsz, csinálj róla egy mentést, majd keresd meg a sorok végén a HIDE kifejezést. Ezt az állományt használja a WindowsXP az Add/Remove Programs ablakban; amelyik sorban szerepel a HIDE szócska, azt Te nem fogod látni ebben az ablakban. Szal kiveszed a HIDE szócskát és eltávolítod, ami nem kell.
Nyerhetsz még helyet azzal is, ha kikapcsolod a System Restore-t - ha nincsenek fontos adatok a rendszerpartíciódon, akkor nem gáz. -
mura81
senior tag
próbálkozz esetleg win2000-rel az talán kevesebb helyet eszik meg.
Ha ragaszkodsz az XP-hez akkor a Restore funkciót kell lekorlátozni és léteznek különböző Win XP Tweak programok lehet hogy azokkal lehetne faragni belőle, de én még nem próbáltam.
Drágább módszer, de vegyél esetleg egy nagyobb vinyót a laptopodba. Már nem sokkal drágább mint a normál vincsi, és akkor nem kell bajlódnod a Microfos termékekkel
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest