- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun #714 üzenetére
énis tervezek gépet venni, illetve vmi komolyabbat de nincs piz drágább(SZEBB) házra.
adott azomban ez a ház[link], elis kérnék az árát, 3ezer valahányszáz forintot, és szerintem egy fekete festékszóróval összeresztve sztem gusztusos cuccot lehetne belőle összehozni, de csak 2 db 80mmes hely van benne, ráadásul mind2 hátul.
amit átalakitani terveztem: oldalra (meg ha muszály előre ie) kialakitani 1-1 80as helyet, az egészet feketére lefújni, esetleg kicserélni a kapcsolókat billenőkapcsolókra, neaggyisten ha negyon megteccene egy kép akkor azt kirakatni valahol ien felvasalható fóliára aztán oldalára felpakolni.
namármost ha a fémbe nem alakitható ki esztétikus módon egy szellőzőnyilás akkor az egészet b*6om, illetve nemtom hogy a 2x80mm+a tép ventije mit tudna produkálni hütés terén.
esetleg előre könnyebb lehet kialakitani a 12es helyet,(az mégiscsak müanyag)akkor nemkéne venti oldalra, de elsődleges szempont mindvégig az esztétikum maradna.
u.i: photoshoppal szórakoztam, nagyvonalakba vmi iet szeretnék, csak a kép vagy normálisan lenne fenn vagy nem lenne.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest