- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Ha jól értelmezem a kérdésed, akkor nem válaszolok mellé
Szóval a proci egy A64 3200+, ami kupaktalanítva lett by westlakeErre ment rá a Coolink BAT procihűtő, ami egy nagyon ütős hőcsöves hűtő. 12 centis venti való rá, de én leszedtem, mert full terhelésnél sem ment fel a proci hőmérséklete 45 fok fölé, amihez biztosan hozzájárul az is, hogy a gép hátuljában van egy 8 centis venti 5 volton és a ház szellőzése kellően meg van oldva sok másik ventivel is, de ott vannak a képek
volt, hgoy nem indult el és 3 óra digizés után vettem észre, hgoy áll és akkor is 45 fok volt a proci
, szal nem sok köze van hozzá
A kupaktalanításnál a fém tok van leszedve, igen és nem raktam fel helyette semmit, mert minekAkkor nem lenne értelme. Ha a hűtés miatt kérdezed, nem kell hozzá keret, szóval a kupak 3 mm vastagsága nem hiányzik. Vagyis hiányzott, de a procihűtő távtartó csavarjából leköszörültem szóval nincs probléma a távolsággal. Remélem elég érthetőre sikerült a válasz, ha nem, akkor mond, hogy mi nem világos, hátha sikerül értelmesebben elmagyaráznom
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest