- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Ha jól értelmezem a kérdésed, akkor nem válaszolok mellé
Szóval a proci egy A64 3200+, ami kupaktalanítva lett by westlakeErre ment rá a Coolink BAT procihűtő, ami egy nagyon ütős hőcsöves hűtő. 12 centis venti való rá, de én leszedtem, mert full terhelésnél sem ment fel a proci hőmérséklete 45 fok fölé, amihez biztosan hozzájárul az is, hogy a gép hátuljában van egy 8 centis venti 5 volton és a ház szellőzése kellően meg van oldva sok másik ventivel is, de ott vannak a képek
volt, hgoy nem indult el és 3 óra digizés után vettem észre, hgoy áll és akkor is 45 fok volt a proci
, szal nem sok köze van hozzá
A kupaktalanításnál a fém tok van leszedve, igen és nem raktam fel helyette semmit, mert minekAkkor nem lenne értelme. Ha a hűtés miatt kérdezed, nem kell hozzá keret, szóval a kupak 3 mm vastagsága nem hiányzik. Vagyis hiányzott, de a procihűtő távtartó csavarjából leköszörültem szóval nincs probléma a távolsággal. Remélem elég érthetőre sikerült a válasz, ha nem, akkor mond, hogy mi nem világos, hátha sikerül értelmesebben elmagyaráznom
Új hozzászólás Aktív témák
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest