Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
A zsírtalanítással egyetértek,mert szesszel nem csináltam meg..
Viszont szappanos vízzel mostam ki a hűtőket,mielőtt használatba vettem.
És én alapból szilplaszttal kezdtem..Ráadásul szilo 3M-el,amiről azt hallottam,hogy nagyon erős...
A száradása viszont örökké tartónak tünt amikor átalakító csatikat gyártottam,amiket értelemszerűen dobtam ki a kukába,mert semmi tartásuk nem volt...
Amúgy sose a hűtő és a szilikon között eresztett,hanem a cső és a szilikon között...pedig agyin pillanatragasztottam,de nem jött be...A fagyálló feloldotta a pillanatragasztót...
bár érdekes,hogy most is pillanatragasztóval ragasztom össze a 8-as csöveket a 12-essel és teljesen ok eddig
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest