- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Üdv mindenki!
Légyszi segítsetek, én kifogytam az ötletekből. Egy Lenovo Miix 300-10IBY tablet PC-re telepítettem a legfrissebb Win10-et, felraktam a gyártó drivereit, és minden működik, kivéve a képernyő forgatás. Vagyis működik az is, de mindig 90 fokot téved - amikor a hosszabb oldalára van fordítva, akkor jobb oldalon van a start menü, amikor a rövidebb oldalára, akkor a bal oldalán. Tehát forog, csak rosszul.Másik probléma, hogy ha írni akarok, azt csak a fizikai billentyűzetével lehet, mert a virtuális billentyű nem jön elő, ha írós részre bökök rá.
Minden segítséget szívesen fogadok!
-
-
válasz
padi68 #14061 üzenetére
Üdv!
Jött ki egyáltalán tablet Win7-tel?
Szerintem tedd vissza gyárira, bár vélhetően az aktuális fennlévő verzióra fog visszaállni, de legalább tiszta lesz. Minden elveszik, erre figyelj oda!
Shift + restart, ekkor induláskor belép a recovery-be, ott értelemszerűen végig kell böködni a lehetőségeket. A készülék legyen töltőn, és legyen feltöltve teljesen! -
válasz
csabyka666 #14052 üzenetére
...megoldódott. Akinek ilyen problémája lenne, indítás közben (a bootképernyőnél) ki kell kapcsolni párszor (bekapcsgomb hosszan nyomva), ezt pár alkalom után megunja, és automatikusan belép a recovery-be - innen kezdve szabad a gazda.
-
Üdv mindenki!
Van nálam egy ASUS M80TA windowsos tablet, amit vissza kellene állítani gyáriba, viszont ehhez újra kellene indítanom, de nem látom a kikapcsoló ikont. A rendszerbe jelszó híján nem tudok belépni. Persze, nyilván loptam, hagyjuk ezt a vonalat...
Szóval hogy tudnám elérni a recovery módot? USB OTG kábelem van, billentyűt tudok dugni rá.Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- HP szerverek áron alul
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest