Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sziasztok,
Lehet hogy az ev leghulyebb kerdese jon, elore is elnezest kerek.
Felesegemet szerettem volna meglepni egy tablettel. Zenehallgatas, filmnezes, jatekok, youtube, e-book olvasas, Facebook-messenger,GMail, internetbongeszes (Chrome) celjabol hasznalta volna.
Egyertelmuen androidos tabletben gondolkodtam eddig, azonban belefutottam egy olyan Windows 8.1 tablet akcioba, hogy mire felocsudtam, mar a futart vartam

Azota azonban itt hever elottem tab es ketszer, osszesen talan fel orara kapcsoltam be. Szamomra teljesen idegen, mar-mar kezelhetetlen, nagyon nem tudok vele megbaratkozni es felek, a Felesegem meg annyira sem tudna. Otthon win7, telefonokon android 4.3/4.4 figyel.Lehetosegem volna visszakuldeni a tabletet, de meg nem tettem meg ezt a lepest. Ma vegre raszantam magam egy utolso kiserletre, megprobalok e-book olvaso, zenelejatszot stb. keresni a tabletre.
Ebben szeretnem a segitsegeteket kerni. Tudnatok-e fenti celokra alkalmazasokat (elsosorban free) ajanlani, esetleg par trukkot, praktikat es hasznos beallitast javasolni, ami altal egy Win8 (es igy 8.1) szuz es laikus is hamar oromet lelhetne benne es nem verne a fejet naponta harmincszor, hogy miert csabult el es miert nem vett inkabb droidosat.Droidos alkalmazasok es jatekok hasznalata a legkevesbe lenyeges (egyedul a GMail es a Facebook Messenger lenne fontos)
HP Stream 7 (Signature Edition) tabletrol beszelunk,csak a lenyeget lfelejtettem el leirni, elnezest. LINK ITT
1GB rom, sajnos az kicsit karcsu, de Asszonynak elegendo (legalabbis remelem)Minden esetleges valaszt es segitseget nagyon koszonok es mindenkitol elfogadok! S meg egyszer elnezest a hulye kerdesert...
Koszonettel,
Peter
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Microsoft Excel topic
- Apple MacBook
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest