- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok,
Lehet hogy az ev leghulyebb kerdese jon, elore is elnezest kerek.
Felesegemet szerettem volna meglepni egy tablettel. Zenehallgatas, filmnezes, jatekok, youtube, e-book olvasas, Facebook-messenger,GMail, internetbongeszes (Chrome) celjabol hasznalta volna.
Egyertelmuen androidos tabletben gondolkodtam eddig, azonban belefutottam egy olyan Windows 8.1 tablet akcioba, hogy mire felocsudtam, mar a futart vartam

Azota azonban itt hever elottem tab es ketszer, osszesen talan fel orara kapcsoltam be. Szamomra teljesen idegen, mar-mar kezelhetetlen, nagyon nem tudok vele megbaratkozni es felek, a Felesegem meg annyira sem tudna. Otthon win7, telefonokon android 4.3/4.4 figyel.Lehetosegem volna visszakuldeni a tabletet, de meg nem tettem meg ezt a lepest. Ma vegre raszantam magam egy utolso kiserletre, megprobalok e-book olvaso, zenelejatszot stb. keresni a tabletre.
Ebben szeretnem a segitsegeteket kerni. Tudnatok-e fenti celokra alkalmazasokat (elsosorban free) ajanlani, esetleg par trukkot, praktikat es hasznos beallitast javasolni, ami altal egy Win8 (es igy 8.1) szuz es laikus is hamar oromet lelhetne benne es nem verne a fejet naponta harmincszor, hogy miert csabult el es miert nem vett inkabb droidosat.Droidos alkalmazasok es jatekok hasznalata a legkevesbe lenyeges (egyedul a GMail es a Facebook Messenger lenne fontos)
HP Stream 7 (Signature Edition) tabletrol beszelunk,csak a lenyeget lfelejtettem el leirni, elnezest. LINK ITT
1GB rom, sajnos az kicsit karcsu, de Asszonynak elegendo (legalabbis remelem)Minden esetleges valaszt es segitseget nagyon koszonok es mindenkitol elfogadok! S meg egyszer elnezest a hulye kerdesert...
Koszonettel,
Peter
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Diablo IV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest