Hirdetés
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok,
Lehet hogy az ev leghulyebb kerdese jon, elore is elnezest kerek.
Felesegemet szerettem volna meglepni egy tablettel. Zenehallgatas, filmnezes, jatekok, youtube, e-book olvasas, Facebook-messenger,GMail, internetbongeszes (Chrome) celjabol hasznalta volna.
Egyertelmuen androidos tabletben gondolkodtam eddig, azonban belefutottam egy olyan Windows 8.1 tablet akcioba, hogy mire felocsudtam, mar a futart vartam

Azota azonban itt hever elottem tab es ketszer, osszesen talan fel orara kapcsoltam be. Szamomra teljesen idegen, mar-mar kezelhetetlen, nagyon nem tudok vele megbaratkozni es felek, a Felesegem meg annyira sem tudna. Otthon win7, telefonokon android 4.3/4.4 figyel.Lehetosegem volna visszakuldeni a tabletet, de meg nem tettem meg ezt a lepest. Ma vegre raszantam magam egy utolso kiserletre, megprobalok e-book olvaso, zenelejatszot stb. keresni a tabletre.
Ebben szeretnem a segitsegeteket kerni. Tudnatok-e fenti celokra alkalmazasokat (elsosorban free) ajanlani, esetleg par trukkot, praktikat es hasznos beallitast javasolni, ami altal egy Win8 (es igy 8.1) szuz es laikus is hamar oromet lelhetne benne es nem verne a fejet naponta harmincszor, hogy miert csabult el es miert nem vett inkabb droidosat.Droidos alkalmazasok es jatekok hasznalata a legkevesbe lenyeges (egyedul a GMail es a Facebook Messenger lenne fontos)
HP Stream 7 (Signature Edition) tabletrol beszelunk,csak a lenyeget lfelejtettem el leirni, elnezest. LINK ITT
1GB rom, sajnos az kicsit karcsu, de Asszonynak elegendo (legalabbis remelem)Minden esetleges valaszt es segitseget nagyon koszonok es mindenkitol elfogadok! S meg egyszer elnezest a hulye kerdesert...
Koszonettel,
Peter
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Sony Ps5 konzol slim
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest