Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elég sokat gugliztam a témában, mert érdekesnek találtam. Több hibáról is olvastam, nem csak arról az egyről és nem is mindegyik a MS sara. Van, amivel az Intel adós. Viszont sok trükköt is láttam, amik között voltak nagyon csalafinták is. Sajnos, az Angol nem az erősségem. Találtam egy olyat, aminél (ha jól értettem), akkor először XP -t telepítenek, mellé a droidot, aztán a nyóc felismeri, hogy van egy elavult MS oprendszer, de elfogadja a helyét. Aztán van olyan trükk is, ami azzal a 100MB -os partícióval operál, amit a Win létrehoz a rendszerbetöltőnek. Én először vmi mikroSD -s megoldást gondoltam ki, de ha jól értettem, akkor az Android csak belső lemezről bootolható. Ok. De mi van akkor, ha bemásolom a droidot a megfelelő helyre a belső lemezen a Win mögé, de elsődleges bootnak a mikroSD -t állítom be. Annak bootolható lenne az MBR -je, amiről egy Grub2 visszamutatna a belső lemez Androidos partíciójára. Ha boot előtt betolom a kártyát, akkor a droid indul, ha nincs kártya, akkor jön a másodlagos boot, vagyis az érintetlen Win. Aztán boot után tolnám be a kártyát. De lehet, hogy nemsokára az egész fölösleges lesz, mert már jönnek a dualbootos MiniPC -k és onnantól hamar meg fog születni az általánosan használható megoldás. Mint arm -nél, az RK -s SOC -okra a Linuxium bootloader.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Kerékpársportok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Akciókamerák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest