- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferling7
tag
válasz
bodnar10261 #199 üzenetére
Ez volt nekem is a problémám, sem a wimbootos 8.1, sem a core verziót nem sikerült aktiválásra bírnom.
-
bodnar10261
aktív tag
Feltelepiteni felteszi a tab kulcsával csak nekem nem hajlandó aktiválni
-
Ferling7
tag
válasz
bodnar10261 #196 üzenetére
Ha sikerül és végeztél a telepítéssel egy élménybeszámolót kérnék.
-
Ferling7
tag
válasz
bodnar10261 #193 üzenetére
Próbáld meg, ha nem fogadja el és nem lehet kihagyni, akkor gebasz van.
-
Kroy79
csendes tag
válasz
bodnar10261 #188 üzenetére
Majd holnap. Köszönöm a segítséged.
-
Kroy79
csendes tag
válasz
bodnar10261 #186 üzenetére
Igen. De amikor telepített igen sok dologra azt írta hogy nem telepítette fel, gondolom az allview már megtette, de a TP az telepítette. Végigment minden, aztán szépen újraindult.
-
Kroy79
csendes tag
válasz
bodnar10261 #185 üzenetére
Lark ultimate 8i.
-
Kroy79
csendes tag
válasz
bodnar10261 #182 üzenetére
Azóta én is találtam egy binges angol windows imaget ( http://techcat.ca/threads/download-windows-8-1-with-bing-original-iso-image-for-onda-v975w-other-windows-tablets.100/ ), de most a mégegyszer megpróbálom a ALLVIEWes verziót még egyszer. Az előző próbálkozásnál azt vettem észre hogy amikor egyesével telepítettem a drivereket, valami feltette a touchképernyőt, azt hiszem az i2c nél jártam, persze rosszul működött. Lehet hogy valami ütközik valalmivel?
-
A driver csomagot ebben a fórumban linkelték be, kicsivel feljebb.
Én egy 8.1 with Bing-et szedtem le valahonnan, mert sem a klasszikus 8.1, sem a Pro változat nem aktiválta magát, ez viszont igen. Valami külföldi fórumból szedtem le az imázst. Próbáld meg ezt a pakkot, ez a lényeg, nem a Windows változata.
-
Ferling7
tag
Nekem eddig ami fent volt a 8i-n az a 32 bites windows 8.1 core; windows 10 home és most az allview wi7 recovery. Mindegyiket a lark 8i driver-el használtam.
A kamerán kívül minden jól működik. -
Kroy79
csendes tag
Hello. Akik a Lark 8i vel sikerrel jártak, azoktól mély tisztelettel kérdezném, hogy melyik windowst rakták fel. Én már arra is gondolok hogy a windows miatt nem jó az érintő. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
A 7i tabom van.
A kijelző kerethez közeli részinél elég furcsán érzékel.
pl.: Rányomok a Win gombbra, de kicsit odébb jelenik meg az érintést jelző kis fény.Szerintetek driver probléma, vagy egyszerűen a panel sajátossága?
Én eddig meg voltam bizonyosodva arról, hogy "ennyit tud", de olvasva a driver problémákat lehet, hogy nem erről van szó.
Üdv,
B -
-
Kollégák, hatalmas köszönet a 8i-hez való driver packért! Az első napokban frissítettem volna W10-re, de elszállt a telepítő, és a két rendszer között maradtam! Azóta hajtok drivert a touch panelhez, de nem találtam, végül már chuwi, és még a jó ég tudja hány gyártó megoldását próbáltam pedig. Ez meg pöccröff, le is futott, és minden remekül működik! Több óra szopás után most ott vagyok, ahonnét indultam, de legalább OTT vagyok.
KÖSZÖNÖM!
-
Nasala1976
újonc
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy a 8i -hez hol-honnan tudnék rendelni érintőkijelzőt?
(ha valaki meg tudná mondani az MPN-t, annak is nagyon örülnék).Köszönöm
NS -
bigsee
addikt
Érdemes 64 bites w10-et rátolni egy 32GB/2GB-s gépre?
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudom 0-ra gyalulni a tab lemezét diskparttal, mert szeretném feltenni a wimbootos win10-t csak az érintője ugyebár összevissza érzékelt.
-
-
zoltszalay
tag
Abban tud valaki segiteni, hogy tiszta telepitéssel telepitettem a windows 10et, a windows mappát kimentettem külsö vinyóra, az összes fel nem ismert hardverhez tartozó drivert megkerestettem a system32 mappában, és minden jó is, kivéve az érintőkijelző furán viselkedik.
Szinte teljesen jó, de a windows érintőgombot nem érzékeli, és középen egy -szűk- függőleges sávban is érzéketlen az érintőkijelző. pont a win gomb felett. Arra gondolok hogy valami külön driver kell a win. gombnak amit nem jelez a win10 a fel nem ismert hardverek között sem? Ha már valaki belefutott ebbe a hibába és megoldotta megköszönném ha segitene.
ja igen, 10i-ről van szó.
-
togateam
senior tag
válasz
bodnar10261 #160 üzenetére
Esetleg F2 vagy F10 mint bármelyik lehetséges pc-n.
-
togateam
senior tag
válasz
bodnar10261 #156 üzenetére
És már próbáltátok BIOS-ban átállítani? Mert ezzel én is megbirkóztam a 100 dolláros kínai tabomon
Külső billentyűzet DEL gomb és bent is vagy. -
bodnar10261
aktív tag
van egy olyan problémám hogy wimbootban feltettem a 10-t és szétkalibrálta az érintőt a kalibrálásnál meg szürke a megjelölése a kijelzőnek. valami ötlet esetleg hogy működjön
-
tibor72
tag
válasz
bodnar10261 #136 üzenetére
Szia kicsit el voltam. Szvsz mivel a helyreállító partíció kb 7GB, és van mSD bővíthetőség, nem éri meg. Ha csak nem kell a hely egy , vagy több nagy programnak a megfelelő futás teljesítmény miatt. Viszont én úgy tapasztaltam, minden telepítés más és más eredménnyel jár. Négyből a mostani utolsó a leginkább használható, ami optimális esetben 60Mb/s olvasási tempót produkál a rendszer (teszt program alapján 139Mb/s lenne a max tempó), és képes így is olyan fagyásokra hogy az hajmeresztő . Ezért kényelmesebb ha a helyreállító partíció "kéznél" van, és minden más a felhőben.
-
jksx
senior tag
Ha visszaolvasol a fórumban, van itt egy link, ahova fel lettek rakva a driverek.
Köszönet ezért a fórumtársunknak!togateam: Ezt miből gondolod?
-
Kroy79
csendes tag
Sziasztok! Sajnos én is belefutottam a lark 8i érintőpanel problémába. Frissítettem win10re mert miért ne, felajánlotta a rendszer. Azóta nincs vagy ha van is összevissza ugrál az érintőképernyőn az érintés, van hogy 4-5 helyen is megjelenik egy érintés. Hogy lehet helyrehozni az érintőt? Már megpróbáltam az allviewes visszaállítást, már a harmadik win8al próbálkozom, de az eredmény ugyan az. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
bigsee
addikt
Be akartam regisztrálni a Lark oldalán, de nincs ilyen -ultimate 10i win - eszköz a felhozatalban...
Ennyire friss a cucc? Valaki regisztrálta már a tabletjét?
-
togateam
senior tag
válasz
kyuubi1992hq #143 üzenetére
Úgy kell csinálni mint bármelyik digitális aláírás kihagyása opciót. Gépház/frissítés/speciális/restart/ ha jól emlékszem akkor a 7-es gomb digitális aláírás kihagyás .Semmi extra nincs benne .
-
bigsee
addikt
Ma jutottam hozzá egy 10i-hez, még az államat keresem a padlón... nagyon tetszik...
-
kyuubi1992hq
újonc
Itt a következő problem, kérném segítségeteket. Ugyanis sikerült oda eljutni, hogy minden más drivert hajlandó telepíteni a korábban linkelt driverkötegből a tablet(rájöttem, hogy csak redszergazdaként kell indítani a cmd kötegfájlt), kivéve az érintő vezérlést, mivel nincs digitálisan aláírva. Hogy oldjam meg a problémát?
Lark Ultimate 7i Win tablet. -
togateam
senior tag
Ha valaki eladna egy 10-est akkor írjon egy mailt.
-
togateam
senior tag
válasz
counterbill #139 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
kyuubi1992hq
újonc
Itt egy újabb probléma. Nem tudok telepíteni semmilyen drivert, leszámítva a BT, meg a WIFI drivert. Miden máshoz a hozzáférés megtagadva a válasz. Valami információt szeretnék kérni, hogy mi lehet a gond.
-
kyuubi1992hq
újonc
Ki fogtok nevetni, de nekem is elszállt az érintés, amint hozzácsatlakoztattam OTG-vel a wireless bill-et+egeret. Na utána jött sorra minden. Ezt megunva, vadonat új oprendszert tettem rá, de mint kiderült, nem sikerül hozzáferni az elparticionált területhez, amin a driverek telepítője van. Így már 3 napja keresgélek, mint a hülye, hogy merre vannak. Nagy segítség volt nekem ez a topic, köszönöm a linket.
-
togateam
senior tag
Újra felteszem a kérdést mert valahogy elsilott rajta minden 10i tulaj
. Az 10i-nek bal+jobb klikkes a tapipadja? A választ köszönöm.
-
Sanchez638
addikt
Szép napot urak, hol és mennyiért lehetne Lark Ultimate 8i WIN-hez touch padot és üveget rendelni?
-
jksx
senior tag
Üdv!
Akinek van 8i tabletje, mondjon légyszi egy akku üzemidőt.
Köszönöm. -
tibor72
tag
válasz
bodnar10261 #132 üzenetére
Most fejeztem be a 4-ik telepítést, mind különböző módon ami igen csak korlátozott. Nem igazán van már hangulatom erőltetni egy wimboot-ot, helyette; kimásolom, törlöm, visszamásolom sorban. Ha így sem lesz elfogadható sebesség, akkor nem éri meg tovább bajlódni vele, mert bármikor összecsuklik, ha frissítésre kerül a sor.....méég, ott a 2 év gari
-
tibor72
tag
válasz
counterbill #130 üzenetére
Közben már volt egy reinstall, igy már jobb a hőfok viszont tetű lassú és most erre kellene valami megoldást találni. Ami az egész rendszert érinti, nem csak a böngészőt.
-
tibor72
tag
Sziasztok! 10i -m van, a melegedés alaphelyzetben: 80C magonként, pedig csak üresjáratban fut. Körkérdésem kinél mennyi ez a mutatvány? Kézzel is kellemetlen a hőfok.
Remélem nem általános.
köszi -
DrojDtroll
veterán
válasz
bodnar10261 #127 üzenetére
Na majd a kovetkezo (remelem sokara), az lesz.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
DrojDtroll #126 üzenetére
Vegyél win tabot
-
b_alazs
tag
válasz
DrojDtroll #123 üzenetére
Nem olvastam még itt, hogy valakinek androidos tablete lenne. De hátha...: )
-
togateam
senior tag
Az i10-nek bal+jobb klikkes a tapipadja? Mert nem minden fotó egyértelmű.
-
b_alazs
tag
válasz
DrojDtroll #121 üzenetére
Teljesen más a lapkakészlet a tábládban, mint a winesekben, célravezetőbb, ha más topikban kérdezel rá szvsz.
Egyébként nálam semmi probléma a wifivel, még csodálkoztam is rajta, hogy mennyire patent... (7i).
Üdv,
Balázs -
DrojDtroll
veterán
Androidos 7i-m van és piszok gyenge rajta a wifi. Valaki találkozott már ezzel a gonddal?
-
NGA
addikt
A 10i mennyibe kerül most a Tescoban?
-
kidarida
csendes tag
Esetleg valaki tudja mi a max memória kártya amit megeszik a 10i?
64 Gb-al indulnék majd. -
jksx
senior tag
Üdv!
A 8i akksija mennyit bír minimális fényerő mellett, pl. könyvolvasásra?
A 8i-n csak egy usb csatlakozó van, vagy több mint a 10i-n? -
b_alazs
tag
Sajnos a 8i-nél kimaradt a HDMI.
Személy szerint e miatt választottam a 7i-t.A Wifi-s megoldás sem az igazi, mindenképp lesz késés.
Azt is csak max képnézegetéshez javasolnám.Chromecast-tal használtam androidos tab-ot, de igazság szerint nem javaslom filmnézésre. Ideális esetkeben működött csak.
Üdv,
Balázs -
mlala56
csendes tag
8i hogyan tudnám monitorhoz csatlakoztatni hdmi -vel?
usb-röl hogyan tudnék HDMI ? -
bodnar10261
aktív tag
válasz
counterbill #110 üzenetére
Én amit mogyesz75 felhasznotól vettem Lark tabot megtaláltam a foliát rajta (Karcos így leszedem róla) egyrészt zavaró is
de huncutok a lengyelek
-
counterbill
senior tag
válasz
Cyberpunk #33 üzenetére
Na megkésve de kipróbáltam lark 10-en is a szabad kezes írást. A felismerés is egész jó.
Írni rajzolni vastag tollal nehézkes de nyilván nem fog venni senki hozzá 30ezer forintért egy Wacom tollat (főleg h felesleges lenne).
Kinéztem egy ilyet magamnak.
Neten sok videó van az ilyen kialakítású tollakról. Vékony a hegyük így oda tudsz nyomni vele ahova akarsz és írni is pontosabban lehet vele. Még keresgélek hátha találok olcsóbban is de ha nem akkor majd megírom a tapasztalatokat erről. -
jksx
senior tag
Lehúztam én is a feliratos fóliát és kitartó kapirgálás után felfedeztem a gyári védőfóliát.
Köszönöm a segítséget, magamtól nem jöttem volna rá -
b_alazs
tag
Biztos, hogy mindenkinek van rajta fólia (i7-en).
Ahogy olvastam pár hozzászólással ez előtt, hogy raknak rá nézegettem a sajátomat, de el is könyveltem, hogy vagy lehúztam a logos matricával vagy kimaradt ennél.DE! Ma az egyik sarkánál elkezdtem kapirgálni és pár próbálkozás után egy nagyon picit elvált a fólia a kijelzőtől.
Meg kell mondjam, hogy minden eszközömön használok fóliát, de ilyen jól még egyszer sem sikerült semmire sem felhelyezni... Láthatalan...Üdv,
Balázs -
jksx
senior tag
válasz
counterbill #104 üzenetére
Tesco-s az enyém is, de úgy néz ki, hogy nincs fólia a feliratos felső alatt.
-
kidarida
csendes tag
-
jksx
senior tag
válasz
counterbill #92 üzenetére
Neked volt rajta gyári fólia?
Nekem a 10i-n csak a feliratos 'reklám' védőfólia volt, van.
A Lark ultimate és az intel fehér színű felíratok lejöttek egy kis ráhatással, de a színes termék jellemző ikonok, feliratok nem jöttek le. -
balintka0726
csendes tag
Üdv. Feltennétek egy gameplayt valami játékról? F1 2010, Farming Simulator 2013
-
b_alazs
tag
válasz
counterbill #99 üzenetére
Nekem pont ellentétes tapasztalataim vannak a kezelhetőség terén.
Pl. a metros explorerben fényévekkel jobb volt a böngészés, ha a táblagépes kezelhetőséget veszem figyelembe.A tablet módról is meg van a véleményem...: )
-
counterbill
senior tag
válasz
balintka0726 #98 üzenetére
Nekem kicsit kezelhetőbbnek tűnik kézzel mint a 8 as.
-
balintka0726
csendes tag
És a Win 10 mivel tud többet a 8.1-nél az Edge és a teljesítményen kívül?
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
balintka0726 #96 üzenetére
http://logout.hu/bejegyzes/bisti79/windows_10-et_minden_tabletre_avagy_hogyan_frissit.html
Olvasd el és ezt használd. Teljesen jogtiszta. Semmi buhera. A drivert meg a downloadcenter.intel.com oldalon éred el
-
balintka0726
csendes tag
válasz
bodnar10261 #95 üzenetére
Kössz, akkor lefuttatom a telepitőt.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
balintka0726 #94 üzenetére
3,77 Gb-t foglal a win10 és kb 7,69 gb szabad hely marad. Közben az intel videókártyája frissült
-
balintka0726
csendes tag
válasz
bodnar10261 #93 üzenetére
Mennyi az a több hely? (Recovery particióval)
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Ajánlom figyelmetekbe a wimbootos win10-t. Ugyanis kevesebb helyet foglal és több hely lesz
-
acelos
tag
Nektek nem karcolja össze a kijelzővédő fóliát a billentyűzet 10i-nél, én elég sokat hordom táskába billentyűzettel együtt és tele van függőleges karcokkal (mintha a bill. szélei megkarcolnák)
Most külön hordom a billentyűzet mert már tiszta karc és már zavar nagyon. -
bodnar10261
aktív tag
-
lorencz
tag
Hali srácok.Megéri win10-e frissiteni?
-
bodnar10261
aktív tag
Elviekben lehet törölni a helyreálitó particiot, csak ha összeomlik a rendszer akkor pendriveről ujra lehet telepiteni. A helyreállitó particio törlésével több hely lesz kb 7,69 asszem
-
Cnclacko
csendes tag
válasz
balintka0726 #86 üzenetére
Frissited és ennyi.Memorikártya asszem kell mert alapbol kevés a hely.Nekem a telepitő hisztizett érte.
-
balintka0726
csendes tag
Sziasztok. Valaki tudna valami leírást adni a Windows 10 telepítéséről?
-
Cnclacko
csendes tag
Először is fel kell tölteni.(Nem szoftver függő kikapcsolt állapotban is tölt )
Frissitedted vagy tiszta telepítés?
Ha frissitedted.Bekapcs+hangerő fel gomb egyszerre, rendszer vissza állítás.(Na ez nekem sehogy sem sikerült)
Ez müködhet tiszta telepítésnél is ha a win10 nem barmolta szét a partíciokat.Kettő 100mb+ egy 5gb(recovery)
Mivel én szétcsesztem a particíot nem tudtam vissza állítani gyári állapotba.A win10 csak fríssitésel aktiválható.Ha nálad is ez lett.Én így javitottam.
Tablet feltöltve!
Hozzá valóksbhub+billentyűzet+egér+pendrive.
1:Le kell tölteni ezt[link] Követni a leírtakat!
2:Esc gomb ez behozza a bioszt. Ott boot maneger kiválasztod hogy usb.Telepíted a leírtak szerint.
Asszem minden működik kivéve az érintőt.Lesz így egy Allview win8.1 bing rendszered.
Aktivál a win majd frissited win10- re.
Drivereket letöltőd:[link]
És kész.Ha zavar hogy a win10- rendszernél Allview van akkor újra telepited a win10-et tiszta telepítéssel.
Az az csinálsz pendrive telepítőt.
Légyszi javítsatok ki a ha valamiben tévedek! -
C4sti3L
csendes tag
Sziasztok! Esetleg valaki tud segíteni nekem? Van egy Lark ultimate 8i típusú tablet amivel a problémám a következő. Telepítés közben lemerült az aksi és nem lehet folytatni a telepítést. Hibaüzenet és semmi más. Gomb kombinációval nagy nehezen bejön egy windowsos segítség de azzal sem érek semmit vagy pedig egy parancssor. Esetleg valaki tudna tippet adni, hogy tudok bele életet lehelni valahogy? Bízom benne, valaki tudna segíteni.
Köszönöm a segítő válaszokat!
Üdv.
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Szerintetek a Win gombot az előlapon valahogy ki lehet kapcsolni?
Sokszor hozzáérek véletlenül, néha zavaró.Köszi,
Balázs -
lorencz
tag
Xp tablet edition-l milyen gyorsak lennenek?bar az érintő tolra van optimalizálva
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Ma boldog tulaja lettem egy I7 tabletnek. Egész egyszerűen fantasztikus. Nem hittem volna hogy Androidos tablet után a windowsos tablet ilyen jó lesz. Pár apróság kell majd még hozzá és kész a mini pc
-
Cnclacko
csendes tag
Á most nem bántom elég jól belaktam csak a böngészőkel állok hadilábon.
Edge-falra mászok van amit megsem nyit plusz a sok reklám
IE-nél kivették az oldal lapozást és az alsó könyvjelző sávot.Mindig mellé nyomtam.8.1-ben csak ezt használtam
Firefox tablet modban nem hozza fel a billentyüzetet.
Maradt a chrome abban van oldal lapozás megspékelve ezekkel:[link] [link]
[link]
Plusz Adbolck+Flashblock igy elég kényelmesen lehet használni. -
Cnclacko
csendes tag
Nem sajátom a lengyelektől van.Az én i8-am particióját win10 hazavágta.Ez elég kalandos volt. Nem tudtam visszaállitani 8.1-re.
Recoveryt lementetem.Win10 telepitettem de nem aktiválta.Na mondom ez kuka.Proba?Allwiew w7 rendszer fel
csodálkoztam hogy a touch-on kivül minden driver működött.Win10 frissités de driver nincs.Aztán találtam drivert és így lett Lark i8-ból Allwiev tabletem. Win10 szerint
Drivert lementés:[link] -
jksx
senior tag
Szia!
Ezeket a drivereket mivel mentetted le?Mogyesz75 Ezt a clean install esetén telepítőkód meglétet nem értem.
Asztali gépen akartam usb-ről clean installt csinálni és kérte a telepítő kódot, amit persze nem tudtam a win10 re prezentálni, hiába van regisztrált win7 a gépen. -
törölt tag
válasz
bodnar10261 #69 üzenetére
A WindowsMediaCreation toollal csináltam egy telepítőt, majd a gépen lévő Win8-at frissítettem 10-re.
Mivel a win10 úgy működik, hogy a hardverelemek (elsősorban a cpu) azonosítóiból csinál aktivációs kódot, és az MS-nél nyilván van tartva, így a frissítés után már egy legális Win10 lesz a tabon, akárhányszor is telepíti újra az ember, ezen egy clean intall se változtat. -
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Hogy kell erre uj win telepitot rufussal késziteni ill aktiválni kell?
-
pixelshader
tag
válasz
balintka0726 #67 üzenetére
Attól függ, mire használod. Nem mértem le, de átlagos felhasználással kb 5-6 óra?
-
balintka0726
csendes tag
Sziasztok! Nálatok meddig bírja az aksi?
-
Cnclacko
csendes tag
Nos akkor ugyanaz a belseje mint az i8-nak csak más lehet a touch driver.Jó tudni.
-
bodnar10261
aktív tag
Nagyon jo olvasgatni amiket irtok e tabokrol. Elkeztem gyüjteni rá.
Milyen win telepitőt használtok hozzá? Ill hogy aktiváltátok a rendszert tabon?
-
törölt tag
válasz
balintka0726 #61 üzenetére
Clean install Win10, alkalmazások nélkül, recovery partíció nélkül, minden default, így van 5,47 Gb szabad helyem.
-
balintka0726
csendes tag
Sziasztok! Hány GB hely marad 16 GB hely-ből ? Lark Ultimate 7i
-
Cnclacko
csendes tag
Proba?Fent linkelt i8 drivert letőltöd igaz 140mb
Régi drivert letőrlöd
Drivert frissited betalozod hol keresse (audio mappa)
Telepited ujrainditod a tabot. i7-i8 audio draverek szinte ugyanazok. -
Cnclacko
csendes tag
i7-i8 ban is ugyan így vannak az audio driverek.
1:Saját hangszórón van-e hang?
2:Jack csatlakozón?(Másik füles vagy pc- hangszórón)? -
b_alazs
tag
Próbálj meg lefutattni egy eszköz detektort(én az Everestet javaslom, van postable) és nézd meg, hogy a hang chipet minek ismeri fel.
Gyakran előfordul, hogy a windows driver nélkül más eszköznek látja, mint valójában vagy csak hiányosan írja le a hardvert.Ha az Everest más eszköznek látja keress hozzá drivert és telepítsd.
Üdv,
Balázs -
Kormer
újonc
Köszönöm előre is hogy megnézed.
A gép néma azóta, saját hangszóróján sem jön ki hang.
Újra rakást követően ismeretlen eszköznek látja a I2C controllert és ezután a hozzá kapcsolódó dolgokat nem eszi föl pl Intel SST device driver, ha külön felrakom, csak a Lenovo oldalán találtam ilyen drivereket és akadnak. az eszközkezelő szerint minden ok de a teszthangnál megakad a dolog.
-
FarkasT
csendes tag
-
Kormer
újonc
Akkor nem jól írtam, de mindegy a lényeg hogy a jack kimenet máshogy szól a hang ha head-set-es fülest vagy sima fülest dugok rá. Már most ez sem fontos csak az hogy megfelelő a dirverekkel hangot húzzak ki a tabletből újra.
Milyen driverek ellenek hozzá? -
Kormer
újonc
Hello!
Ultimate 10i win-nél elszállt a hangvezérlő dirver-je win 10 alatt.
Röviden a történet: filmet akartam nézni fülessel (ami egy telefon head-set-e) és a 3 pólusú jack-et valahogy úgy érzékelte minta 5,1 vagy nem sztereó lenne a zene másképp szóltakaz effektek a beszéd meg a kanyarban volt, de ha sima fülessel 2 pólusú jack-et raktam, bele akkor minden faja volt. Beállításokban nem találtam csak sztereót így nem értettem az esetleges 5.1 hangrendszer aktiválódását vagy mit.
(audio kodekre is gyanakodtam de szerintem nem az volt mert akkor mindenhol rosszul játszotta volna le a hangokat)
Így egy könnyed mozdulattal kiírtotam az eszközkezelőből az audio drivereket.
Újraindítás után megnémult, kerestem hozzá drivereket stb stb de azóta is semmi, elvileg van hang úgy látja a gép, de nagyon nincsen és ha elindítok egy zenét vagy filmet lefagy a hang tesztelő meg azt írja ki hogy Nem sikerült lejátszani a tesztdallamot. Többszöri win újrarakással is változatlan a helyzet.
Tud esetleg valaki képet küldeni hogy milyen drivereket kéne, hogy lássak az eszközkezelőben vagy valami?Köszi!
-
Cnclacko
csendes tag
Vagy usb-hub+billentyüzet ESC gomb
Hat menü
Continue
Boot Meneger (Neked ez kell)
Device Management
Boot Form File
Secure Boot Option
SCU
i7 és i8 is kiprobálta működik. -
b_alazs
tag
válasz
pixelshader #45 üzenetére
Köszi!
-
pixelshader
tag
Hangerő le + bekapcsoló gomb egyszerrre, és bejön egy képernyő amin van 2db gomb, amikre nincs írva semmi. A jobb oldali behoz egy menüt, ahol lehet választani hogy miről bootoljon: dvd, usb, stb.
Sajnos nem mindig működik. Én 10 percig nyomkodtam több féle módszerrel mire bejött. Azt hiszem közvetlenül bekapcsolás után kell nyomva tartani, amíg ki nem írja hogy automatikus javítás, vagy valami ilyesmi. A gomb se mindig azt csinálja amit kéne, mert néha egyszerűen csak újraindul.
-
törölt tag
Nálam most clean install Win10 van fent, ami pendriveról tettem fel.
Csak az első alkalommal kell updatelni a Win8-at, utána lehet tisztán telepíteni a Win10-et, mert az (egyedi, procifüggő) aktivációs kulcs az MS-nél van eltárolva.
Ha véletlenül sikerült nullára legyalulni a gépet, hogy csak az UEFI parancssor jön be, akkor sincs gond, mert amint egy bootolható pendriveot érzékel, automatikusan arról fog elindulni a gép. -
b_alazs
tag
Egyébként valaki már próbált BIOS-ba lépni a tabletről?
Illetve bebootolnia mondjuk egy Win telepítőt pendriveról/sd-ről?Üdv,
Balázs -
törölt tag
Újra gurul a kis 7i-s szopórollerem.
Szépen megy rajta a win10, minden eszköz működik, a touch is.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
counterbill
senior tag
-
Cyberpunk
félisten
Üdv használ itt valaki kapacitív tollat a táblájához? A Win gyári kézírás felismerője mennyire pontos?
-
bodnar10261
aktív tag
Az I7-re vadásztam de az ujságba 19.992 ft volt 08.22-ig utána 24. De! Remek forum lett. Az I7, I8, I10 drivereket jó ötlet összeszedni
-
FarkasT
csendes tag
-
jksx
senior tag
válasz
counterbill #27 üzenetére
Nekem is felajánlotta, de én nem engedélyeztem neki.
Ha FarkasT kollégának már megfelelően működik akkor lehet, hogy belevágok a frissítésbe, bár a 8.1.-es winnel is meg vagyok elégedve, kivéve a darabos wifi sebességet. -
törölt tag
válasz
pixelshader #23 üzenetére
Ha jól rémlik, akkor a win8 licenszkulcsot fogják érvényteleníteni, ennyi történik.
-
b_alazs
tag
válasz
pixelshader #23 üzenetére
Ezt pontosan nem tudom, a visszaállítás szekcióban olvasható, hogy "Visszállítás Win 8.1-re ( ez az opció csak egy hónapig érhető el)."
-
b_alazs
tag
válasz
bodnar10261 #17 üzenetére
Hát ez jó kérdés, a marketingeseken kívül ezt senki sem tudja
Egyébként szépen fut rajta, nincs problémám vele. Két napja használom egyébként.Simán ment a frissítés is és utána is rendben működött, egyébként, ha valami probléma merülne fel van lehetőség visszállni 8.1-re egy hónapig (természtesen bármikor telepítheted, de erre a W10 1 hónapig 1 kattintásos lehetőséget biztosít, nincs veszíteni való).
Üdv,
Balázs -
b_alazs
tag
Érdemes megnézni a videót, 2 játékot is futatt rajta a kolléga ( NFS UG, CS1.6) valamint egy Chrome-os böngészést is meg lehet nézni.
(A doboz elején az Office-os matricát figyeljétek!
)
Üdv,
Balázs -
b_alazs
tag
Sziasztok!
Én is tulajdonosa lettem egy 7I eszköznek.
A T-s nagyáruházban 20eFt-ra van leárazva!
A csaomag tartalmaz az eszközön kívül:
- 1 éves 365 előfizetést
- 1 éven át havi 60 perc Skype hívást
- 1TB tárhelyet (vicces, hogy a dobozta 10.000 GB van írva)
Szerintem ennyit bőven meg ér.
Egyébként a i8 is 26eFt-ért vihető, de azért nem azt választottam, mert azon nincs HDMI kimenet.
Egy MK808b Pluszt cseréltem le erre a tabletre TV-s használatra.Frissítettem WIN10-re, hibátlanul működik, a dolgát teszi.
Féltem az 1GB RAM-tól, de a rendszer felállása után kb.500MB szabadon használható, ergo egy több lapos böngészéshez és néhány program háttérben való futtatásához (pl torrent) tökéletesen elegendő.Az egyetlen kivetnivalóm eddig az, hogy nagyon melegszik a processzor, egy erősebb hardverigényű feladat mellett már-már kellemetlen a jobb-felső sarkához hozzányúlni.
Szerintem maximálisan ajánlott cucc ennyi pénzért!
Ja! 2 év garancia mellett sem lehet csak úgy elmenni!Ha bárkinek kérdése merülne fel az eszközt illetően, állok rendelkezésére!
Üdv,
Balázs -
bodnar10261
aktív tag
Ezeket a Lark tabokat lehet (7IWin, 8I) frissiteni 10-re?
-
törölt tag
válasz
pixelshader #4 üzenetére
Az nem jó sajnos, mert ez a touchscreen drivere.
Ettől függetnelül már azt is kipróbáltam kb 20 másik 7 és 8-assal együtt.
Sose lehet tudni. -
bodnar10261
aktív tag
Lark Ultimate 7I milyen ill a 8I?
-
pixelshader
tag
nekem 8i van, az nem jo neked?
-
törölt tag
Üdv.
Ha valakinek van sileadtouch.fw fájlja 7i-hez, megköszönném ha megosztaná velem.
A win10 telepítés elmókolta.Másik:
A gépem UEFI parancssorból indul, onnan sehova.
Valami ötlet? -
counterbill
senior tag
Első
Írok egy kis összefoglalót majd hozzá
-
Lark Ultimate 7i 8i 10i tablet topik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Bestbuy játékok
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged