- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
freelanced #14224 üzenetére
Nagyon attól függ mennyi a kereted. 230-ért vettem a Miix 510 tabletemet ami most még az asztali gépemet is leváltotta, annyira erős masinának ígérkezik. Egyetemre tökéletes, nekem ugye muszáj volt jobban beruházni, mert programozásra is használom, amit más platformon nem lehet.
Általánosságban azt szoktam mondani, hogy Android/iOS tabletet tartalomfogyasztásra, Windows tabletet tartalomgyártásra kell venni. Ha nagyon max dokumentumokat akarsz kezelni, akkor egy erősebb androidos tabletet is feleannyiért kaphatsz, mint egy jó windowsosat. Office és pdf fájlokat is tudsz csinálni/szerkeszteni androidon a megfelelő alkalmazással. Viszont ez nagyon max amit tud csinálni egy androidos tablet ebből a szempontból.
szerk: pdf-ben nem vagyok biztos, most leszedtem az openofficet telefonra és csak nagyon alap módosításokat lehet végezni a pdfben (kép, szöveg hozzáadás, meglévő szöveg aláhúzása vagy áthúzása) de nem lehet módosítani a tartalmat, csak hozzádni.
-
Game-over
aktív tag
válasz
freelanced #14222 üzenetére
Láttam feltetted a kérdést a droidos topicban is ezért egybe válaszolok: én szvsz inkább a win-es gépeket részesíteném előnyben egyetemhez.
Én is hasonló cipőben vagyok (egyetem), nekem van mindkét fajta gépem, de az androidost max. böngészés-filmnézés-pdf olvasásra használom, ha pedig aktívan kell csinálni valamit, akkor a windowsos.
Én sose gépeltem droidos gépen wordbe, excelt használtam már, de az nem hasonlítható össze a windowsos társával (sokkal kevesebb funkció, nehezebb felhasználás).
Nem tudom milyen szakra mész, de nálunk vannak programok, amik kifejezetten windowst kívánnak (akár csak annyi,pl. nómint nálunk, hogy az egyik házit egy DOS-os programból kellett elindítani....).
Másik: PDF-et tudtommal csak windows alól lehet szerkeszteniA másik meg hogy egér-billentyűzet kombóval egyből kapsz egy teljesértékű gépet, amit akár rá is tudsz kötni monitorra.
A másik oldal pedig a win-es gépeknek: gyorsabban merül, lassabb a bekapcsolás (standby-ból is), súlyra nehezebb.
-
Papooo
senior tag
válasz
freelanced #14219 üzenetére
Milyen windowsos tabletről van szó és milyen felhasználási területről?
Van amelyik csak bohóckodni jó, de van ami lazán kivált egy laptopot is.
Egy "mezei" pár éves Asus T100 jobb választás tud lenni, mint némelyik bolti polcon pihenő N-es cerkás vagy AMD E1 procis laptop. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
freelanced #14219 üzenetére
Hááát, a tebletnek nem biztos hogy lesz billentyűzete.... ...viszont könnyebb cipelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest