Új hozzászólás Aktív témák
-
TedThomas
aktív tag
válasz
fabicska
üzenetére
Egyáltalán el olvasod amit linkelek?
Első megás linkbe benne van a driver pack. Elvileg minden ami kell.
Második link tartalmazza a "Windows 8.1 restore partition from USB" -t és alatta egy részletes leírás hogy kell használni.
De ha ennyire nem vágod a dolgokat akkor hagyd inkább a win10-et egy kínai tabon.
Nem is értem minek egyelőre ilyenekkel próbálkozni, teljesen fél kész az egész.Én is kiszoktam próbálgatni kiadás előtti verziókat, de pl teljesen üres vinyókkal azt ha meguntam törlés, rendes vinyó vissza. Ha csak érdekel a dolog akkor használj youtube-ot

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő