Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
Teljesen más világ a kettő, és teljesen másra való. Én akkor cserélném le, ha lenne mellette egy (esetleg eleve kisebb) laptopom is, amit ki szeretnék váltani, viszont kellenek a windowsos alkalmazások. Amúgy meg teljesen személyes preferencia. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy látom mindkettőt, mert nekem a laptop helyett ilyen lett, páromnak meg egy ipad mini (gyerekek meg droidos tablettel nyomják). De konkrétan magamnak (mármint ha csak egy készülék kell) biztosan nem vettem volna többfélét, és ugyanígy dilemmáznék, hogy melyik legyen.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP omen 17-w131ng bontva
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest