- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Köszönöm szépen
!
Nekem HP - m van ebben a kategóriában , de nem igazán vagyok vele megelègedve . El kezdtem nèzelődni , mire lenne èrdemes lecserèlni ebben a kategóriában . Ekkor jöttek kèpbe az Asus tabletek . Elèg jók a vèlemènyek róluk általánosságban . A mostani 10 collos Asusok közül a 4/128 - as leosztásu èrdekelne főleg . A HP- m jövő hèten jön vissza szervízből , mert jack foglalatot kellet cserèltetnem rajta . Az utolsó hónapban rendszeresen eldobta a wifi hálózatot , a vásárlás óta -1ève- rendszeresen merült alvó állapotban kb 5-10 %- ot óránkènt . Aztán napokig semmi , majd megint ... Ès így ment vègig . Lehetett win8.1 ,10 , majd újra 8.1 . Mindegy volt . Van mèg rá egy, èv prèmium garim , ha tovább is így megy , akkor megy a háztól .
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
!