Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
baracsi
tag
válasz
vgyuri
üzenetére
Fel lehet tenni, nekem Kiano Intelect 8.9 3G MS-en már fent van a 1607-es verzió.
SD kártya legyen a gépben (nekem 16Gb a mérete) +OTG kábelen legyen egy pendrive (az aksi legyen feltöltve). Erre a pendrive-ra készítsd el a Media Creation Tool-lal a Windows telepítőt, majd indítsd el a setup.exe-t kézzel.
A telepítés során fogja érzékelni, hogy nincs elég helyed, ekkor ki tudod választani az SD kártyát, ahova a telepítő másolni tudja az ideiglenes fájlokat. Nekem pl. nagyon sokat szüttyögött vele, valószínűleg le is merült volna, mert délelőtt neki kezdett a telepítésnek, de még délután is 3%-on állt, ezért levettem a pendrive-ot telepítés közben, visszatettem töltőre és hagytam éjszakára, hadd dolgozzon, reggel már fent volt a Windows.
-
válasz
vgyuri
üzenetére
Esetleg egy masik gepen elkesziteni a telepito lemezt (pendrive) meg amit lecsontozni a gepedrol , fast boot ki , hibernacio off, lapozofajl meretet ideilenesen csokkenteni.. a legegyszerubben akkor jarsz ha tiszta telepitest csinalsz szuzen telepited ... mire feltelepul a win 10 giga megint oda lesz . De tiszta telepitessel legalabb fel rakhato ..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hobby elektronika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest