- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
A Brazost minden megakasztja
, de ha nem csak válogatsz a RAW-ok között (nálam ez a Sony PlayMemories Home programmal történik, ez akadásmentesen fut a tableten), hanem tényleg lekonvertálgatod a képeket TIFF-be (az előzőekben már említett Image Data Converterrel), azt a Brazos (gondolom a sok RAM miatt) valamivel gyorsabban csinálja. Más programmal nem próbáltam, a Sony gyári vackaival elég szépen lehet dolgozni, és nem is erőforrás-igényesek különösebben. Esténként selejtezni a napi fotótermést szerintem tökéletes, minden másra meg ott a MasterCardotthoni bivaly asztali gép...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 11
- Apple MacBook
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de ha nem csak válogatsz a RAW-ok között (nálam ez a Sony PlayMemories Home programmal történik, ez akadásmentesen fut a tableten), hanem tényleg lekonvertálgatod a képeket TIFF-be (az előzőekben már említett Image Data Converterrel), azt a Brazos (gondolom a sok RAM miatt) valamivel gyorsabban csinálja. Más programmal nem próbáltam, a Sony gyári vackaival elég szépen lehet dolgozni, és nem is erőforrás-igényesek különösebben. Esténként selejtezni a napi fotótermést szerintem tökéletes, minden másra meg ott a