- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
zotyesz66 #10378 üzenetére
Nem sztaroltam. Leirtam hogy rossz megoldassal probalkozott az illeto.
Es mivel a droid tab mar megvan neki, javasoptam probalja ki az appot a netbankra. Ugyanis szinte uj tabot nem lehet vetalaron eladni, csak jopar ezres bukassal, es arra rajon meg hogy egy normalis 2 GB ramos win tab itthon nem nagyon van 45 alatt.Nekem van ez is, es az is. Es teny, de tenyleg jobb netezni a droid. Viszont soha nem allnek neki powerpointtal, worddel cseszekedni. Pedig az MS alkalmazast hasznalom androidon, nem valami szar klon officet. Ugyanakkor imadom a wines tabletben, hogy futnak azok a programok, mint az asztalin, nem kell hulye alternativakat keresni, reklambombakkal, stb.
Szoval no offense pls, a jelenlegi helyzethez (miszerint mar van egy tabja) probaltam megmondani hogy mit probaljon. Aztan ha nem tetszik meg indig cserelhet. De ha bejon, akkor minek dobassunk ki vele x forintot az ablakon vele?
Update: raadasul az Alcor 70000 ft! Egy 7" 25k androidos tabbal is lehet netbankozni meg netezni. (Kinzo keresztkerdes: 2 giga ramos tablet alol hany masodperc alatt szivja ki a chrome meg a flash a memoriat?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő