- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Újfent kérdésem lenne Lenovo Thinkpad 2 táblagépemmel kapcsolatban. Sajnos aktív tollam nincs hozzá és arra nem jöttem még rá hogyan kell képernyőmentést csinálni nélküle ezért leírom a problémám. Már win 8.1 alatt sem töltődtek be az alábbi driverek;
bcmfn2 Device
Intel(R) Dynamic Platform & Thermal Framework Driver
Akkor sok kutakodás után sikerült megtalálnom és megjavítanom őket mert az eszközkezelőben természetesen frissítéskor azt írja naprakész meg hogy nincs frissebb de nem működik. Mikor rendberaktam érzésem szerint lassabb lett a gép....
1 hete frissítettem Windows 10 re az eszközkezelőben megjelent ugyanez a két eszköz hogy nem tölthető be az illesztőprogramjuk de lett hozzá egy harmadik is;
Broadcom GNSS Geolocation SensorFontos ebből nekem valamelyik? Vagy ne foglalkozzak vele?
A gép sebességével nincs bajom inkább csak a böngészést érzem lassúnak mindegy melyik böngészővel (Edge,Firefox)Esetleg ha valaki tudja hogy tudok print screenelni billentyűzet és toll nélkül az ossza meg velem. A Windows billentyűzettel természetesen megy de akkor az is ott van a képen 😌
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest