- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Újfent kérdésem lenne Lenovo Thinkpad 2 táblagépemmel kapcsolatban. Sajnos aktív tollam nincs hozzá és arra nem jöttem még rá hogyan kell képernyőmentést csinálni nélküle ezért leírom a problémám. Már win 8.1 alatt sem töltődtek be az alábbi driverek;
bcmfn2 Device
Intel(R) Dynamic Platform & Thermal Framework Driver
Akkor sok kutakodás után sikerült megtalálnom és megjavítanom őket mert az eszközkezelőben természetesen frissítéskor azt írja naprakész meg hogy nincs frissebb de nem működik. Mikor rendberaktam érzésem szerint lassabb lett a gép....
1 hete frissítettem Windows 10 re az eszközkezelőben megjelent ugyanez a két eszköz hogy nem tölthető be az illesztőprogramjuk de lett hozzá egy harmadik is;
Broadcom GNSS Geolocation SensorFontos ebből nekem valamelyik? Vagy ne foglalkozzak vele?
A gép sebességével nincs bajom inkább csak a böngészést érzem lassúnak mindegy melyik böngészővel (Edge,Firefox)Esetleg ha valaki tudja hogy tudok print screenelni billentyűzet és toll nélkül az ossza meg velem. A Windows billentyűzettel természetesen megy de akkor az is ott van a képen 😌
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kerékpársportok
- Sorozatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Azonnali fotós kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest