Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Kisütni nem kell, rosszul leszek, ha ezt látom, vagy hallom ma valahol!
Az akku cellái idővel elhasználódnak. Bizonyos számú töltési ciklust bírnak csak ki, persze fix értékhatár nincs. Viszont ha folyamatosan magas a töltési szint, az talán rosszabb hatással van rá. Ezért szoktak javasolni bizonyos időközönként egy úgynevezett kondíciónáló töltést, mikor 10% alá merítjük, és feltöltjük 100%-ra. 1-2 hetente szoktam mikor masszívan csak asztalon használtam laptopot. így 4 éves gép esetében is 89% volt az akku, 400 ciklussal benne!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Overwatch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az akku cellái idővel elhasználódnak. Bizonyos számú töltési ciklust bírnak csak ki, persze fix értékhatár nincs. Viszont ha folyamatosan magas a töltési szint, az talán rosszabb hatással van rá. Ezért szoktak javasolni bizonyos időközönként egy úgynevezett kondíciónáló töltést, mikor 10% alá merítjük, és feltöltjük 100%-ra. 1-2 hetente szoktam mikor masszívan csak asztalon használtam laptopot. így 4 éves gép esetében is 89% volt az akku, 400 ciklussal benne!