- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Teclas x98 air 2. Ugyanez a probléma. Felírtam egy papírra az összes változtatási lehetőséget, hogy ne maradjon ki semmi és végig is próbáltam őket. A legjobb az volt amikor minden fordítva látszott és az egér is az ellenkező irányba ment, mint amerre húztam.
Feladtam.
Egyébként nem tetszik a Win10. Nem jönnek meg az emailok, pedig "elemek érkezésekor" van beállítva. Manuálisan oké, de ez mégsincs így rendben. Az Google play tele van ingyenes, jól használható alkalmazásokkal, itt meg egy normális aksikijelzés sincs. Gondolok itt arra, hogy hátralévő idő, százalék, töltéskor jelezze, hogy mikor lesz kész. Egy darabig működik az élő csempe, aztán halott. Facebook kliens megint egy hulladék. Skype nincs metrós verzióban, csak ilyen asztali hibrid vacak.
Sajnálom ezt, mert egyébként jó lenne, de még mindig nagyon messze vannak az androidtól ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest