Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Íme az új Android Auto!
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Win alól nem próbálnám átméretezni a linux partíciókat, úgysem működik. Inkább linux alól. Rufus-al lehet uefi ubuntu pendrive-ot gyártani, a kernel parancssorból a quiet splash-t törölve, és beírva a nomodeset reboot=pci,force opciókat simán elindul (anélkül néha nem, és sötét marad a képernyő), pl. gparted-el lehet próbálni átméretezést.
A kiadott romok közül a ..150303.. az újabb, az én tabom ..150505.. gyári számú, még nem próbáltam ki hogy működik-e az enyémen a 150303-hoz való cucc, legközelebb aug 3-i héten leszek olyan gépközelben hogy ki tudjam próbálni. Néztem még régebben mielőtt megjött a tab, az android szoftver zipben van egy partition.tbl file, ott át lehet állítani a partíció méreteket az android telepítéshez, a -b és -s értékeket kell átszámolni (begin és size), aztán telepíteni, akkor több helyet hagy maga után a win telepítésnek. De majd a próba fogja megmondani hogy működik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest