- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisti79
tag
Te jó ég, még szárnyra kap valami hoax!

Akkor most írd be szépen a keresőbe, és figyeld sorban a találatokat! Tele van ellentmondó hírekkel a net, és nem a "hülyeség-terjesztő magamfajták" miatt... Persze, kap a Win 8.1 with Bing is Win 10 Home frissítést, olvastam én is a hírlevelet, meg másik 23 tweet-et és hírlevelet is... De tudod, az az igazság, hogy ezeknek a gépeknek a nagy többségen még a feliratkozási lehetőség se jött meg, típustól függetlenül. Nem érhetőek el még az ehhez szükséges update-k se. Hiába telepíted "kézzel", akkor se... persze, tudom ebből fölösleges levonni bármilyen következtetést... Viszont nem értem, miért kell így nekirontanod a másiknak? Nálad a végső igazság forrása?
Én személy szerint sz*rok rá, hogy lesz-e vagy nem: meggyártom a saját WIMBoot-os telepítőm és kész. Mint ahogy most is ezt teszem a stabilabb előzetesekkel.
Apropó Insider-program... ott nem volt semmi kavarás, minden világos volt az első perctől, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest