- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisti79
tag
Te jó ég, még szárnyra kap valami hoax!

Akkor most írd be szépen a keresőbe, és figyeld sorban a találatokat! Tele van ellentmondó hírekkel a net, és nem a "hülyeség-terjesztő magamfajták" miatt... Persze, kap a Win 8.1 with Bing is Win 10 Home frissítést, olvastam én is a hírlevelet, meg másik 23 tweet-et és hírlevelet is... De tudod, az az igazság, hogy ezeknek a gépeknek a nagy többségen még a feliratkozási lehetőség se jött meg, típustól függetlenül. Nem érhetőek el még az ehhez szükséges update-k se. Hiába telepíted "kézzel", akkor se... persze, tudom ebből fölösleges levonni bármilyen következtetést... Viszont nem értem, miért kell így nekirontanod a másiknak? Nálad a végső igazság forrása?
Én személy szerint sz*rok rá, hogy lesz-e vagy nem: meggyártom a saját WIMBoot-os telepítőm és kész. Mint ahogy most is ezt teszem a stabilabb előzetesekkel.
Apropó Insider-program... ott nem volt semmi kavarás, minden világos volt az első perctől, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux Mint
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest