Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sittes86

csendes tag

Miközben itt próbáltam drivereket szerezni a Modecom FreeTAB 8010-hez, felvettem a kapcsolatot a forgalmazóval...
    A forgalmazó azonnal átirányított a Modecom szervizelésével foglalkozó Fixdirect Kft.-hez.

Email-re nem reagáltak, felhívtam Őket.
    Nagy nehezen, 2. nap végre sikerült beszélnem velük, akkor közölték, hogy a Modecommal foglalkozó kolléga keddig (máig 03,31.) szabadságon van, hívjam Őket újra...

Hívtam...

A Modecom-os kolléga éppen nagyon telefonál, próbáljam később...

...

Végre sikerült beszélnem vele, azt mondta, ezzel kapcsolatban először a forgalmazóval beszéljek, mert Ők nincsenek kapcsolatban sem a forgalmazóval, sem a Microsoft-tal...

Mondtam neki, hogy, a forgalmazó irányított hozzájuk, közölte, hogy ez a szokásuk, "lepattintják" az ügyfelet a szervízhez...

Kérte, hogy vigyem be a készüléket, felveszik a kapcsolatot a forgalmazóval és a Microsoft-tal és majd talán lesz valami, mert ezzel kapcsolatban nekik NINCS TAPASZTALATUK...

A küldött emailemmel persze nem találkozott....

Jelenleg úgy állunk, hogy újra elküldtem nekik az emailt, a készüléket nem vittem be, mert amíg Ők felveszik a kapcsolatot az illetékesekkel, addig itthon is pihenhet a használhatatlan TAB, kb. 2-3 nap múlva jelentkeznek, hogy mit sikerült intézni...

Ne vegyetek Modecom-ot....
    Support=0

Új hozzászólás Aktív témák