Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Google Pixel topik
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
gecsek
csendes tag
Na beruháztam a Lark Ultimate 8i Tabletre, és meglepődtem. Egyrészt 33000Ft-ért még majdnem jogtiszta Windowst sem lehet kapni, nemhogy hardvert alatta. A gép kellőképpen gyors, simánelböngészgetek, megy minden, látványosan gyorsan. Ez igaz a tárhelyre is sajnos, mert SD kártyát még nem vettem a gépbe. A 16 Gb-s tárhelyből 5 Gb Recovery, így a friss gép 8,5 Gb-s "C" particióval jön, amiből kb. 4 Gb a szabad. Persze felmegy a gépre néhány program, meg netes cache fájlok, és most van 2,68 Gb szabad helyem. Kérdés, hogy ez mire elég, de szerintem törlöm lassan a Recovery particiót.
A töltője sz*r, de nagyon. Töltés közben nem lehet használni az érintő kijelzőt. Be kell dugni egy normális Samsung töltőbe, és már nincs is gond.
Sajnos külső monitort nem lehet rákötni, ez nagy kár, de pl. OTG kábellel most éppen egy külső billentyűzetről írok. Egy aktív USB HUB van rákötve az OTG kábellel, majd azon lóg egy egér és egy billentyűzet. Sajnos így nem tölt a gép az OTG-n keresztül, ez nagy kár. Amúgy egy sima passzív USB HUB-ot is elvisz, én csak a töltés miatt próbáltam ki.
Anyagminőség hitvány. Recseg, ropog, pattog.
DE: a gép nagyon jól használható, és ennyi pénzért szuper választás elnetezgetni, elfilmezgetni. Az aksija elég jól bírja, két napig nyüstöltem folyamat, és most merült le. Nem bántam meg, hogy megvettem, de a tárhellyel még gondok lesznek, 16 Gb nem elég szinte semmire. OTG kábelt kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- További aktív témák...
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest