- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
big_zoo
újonc
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni ... Venue 11 Pro vételén gondolkozom, de van egy-két pont, amiről fogalmam sincs. (Semmi eget rengető feladatra nem fogom használni, így az Atom elméletileg teljesen megfelelne.) De mi a különbség a Z3770-es és a Z3795 között. Illetve van-e valami, ahol megmutatkozik a különbség? (... netezni, email, office, max film, amire használnám).
A másik, hogy mindenhol azt olvasni, hogy az eMMC lassabb, mint az normális ssd, viszont kb mindenbe eMMC-t raknak? Mennyire para ez?
Illetve esetleg valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi a különbség az alábbi két mobilnet bizgentyű között:
- Mobile Broadband Solution (HSPA+)
- Qualcomm Gobi 3G/42MbpsAlapvetően mennyire jók ezek a Dell cuccok? Úgy értem, hogy tudom, hogy pl a Dell ontja a "manufacturer refurbished" venue 11-t, és valószínűleg én is ilyet veszek, ha veszek. De máshol, pl lenovo, hp közel sincs ilyen sok visszaküldött gép... vagy azok nem így kerülnek újra értékesítésre?
Előre is köszönöm mindenkinek a konstruktív hozzászólását, tanácsát, véleményét.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- VR topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest