Hirdetés
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
big_zoo
újonc
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni ... Venue 11 Pro vételén gondolkozom, de van egy-két pont, amiről fogalmam sincs. (Semmi eget rengető feladatra nem fogom használni, így az Atom elméletileg teljesen megfelelne.) De mi a különbség a Z3770-es és a Z3795 között. Illetve van-e valami, ahol megmutatkozik a különbség? (... netezni, email, office, max film, amire használnám).
A másik, hogy mindenhol azt olvasni, hogy az eMMC lassabb, mint az normális ssd, viszont kb mindenbe eMMC-t raknak? Mennyire para ez?
Illetve esetleg valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi a különbség az alábbi két mobilnet bizgentyű között:
- Mobile Broadband Solution (HSPA+)
- Qualcomm Gobi 3G/42MbpsAlapvetően mennyire jók ezek a Dell cuccok? Úgy értem, hogy tudom, hogy pl a Dell ontja a "manufacturer refurbished" venue 11-t, és valószínűleg én is ilyet veszek, ha veszek. De máshol, pl lenovo, hp közel sincs ilyen sok visszaküldött gép... vagy azok nem így kerülnek újra értékesítésre?
Előre is köszönöm mindenkinek a konstruktív hozzászólását, tanácsát, véleményét.

Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- További aktív témák...
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest