Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
aktív tag
Sok szűrés után egy tablet maradt csak, ami kb. mindenben megfelelne nekem, ez: Cube U80GT
NADE, azt írják a leírásában az oldalon, hogy csak angol és kínai nyelvet támogat. Utánanéztem, és a 7 colos Cube tablet is minden nyelvet támogat, és más oldalon sem írnak erről a korlátozásról. Megkérdeztem a kínait ezzel kapcsolatban, azt mondta, hogy tényleg így van, más nyelv nem megy fel rá. Nem mintha problémám lenne az angol nyelvvel
.A kérdésem, ez tényleg lehetséges, mármint, hogy szoftveresen belenyúlkáltak a Windows szolgáltatásokba, és letiltották a nyelv hozzáadását/telepítését? Szerintem ez így lehetetlen, ti mit gondoltok erről?
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.