Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Igen, én is kaptam billt is.
Közben utánaolvastam, sajnos tipushibának tűnik, és hardveres gondnak.
jól belehúztam.
Szóval az van h kb 50% alatti aksinál elszáll a power gomb, hang is elmegy, illetve még az aksi visszajelzője is totál eltűnik, lockscreenről, desktop módból, mindenhonnan. Lenovo fórumokon jópár topicban feldobták pont ugyanezt a hibaegyüttest, megoldás sehol nem született, csak a szervíz. Ez csak azért ciki mert külföldön vagyok...
Amúgy ilyenkor Edigitalba vigyem vissza, vagy a szervizbe rögtön ami a jótállási jegyen van?
Úgy örültem neki, meg tényleg jó kis masina...csak qrva peches vagyok :S
Új hozzászólás Aktív témák
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Lenovo Tab M8 tokkal
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jól belehúztam.