Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor0224
csendes tag
Sziasztok!
Bocs a regényért, de részletesen leírnám mi a gond, végén a kérdés:
Mostanság néha kikapcsolt magától a Wifi tabletemen, valamint néha nem érzékelte az érintést a képernyő, ezért úgy döntöttem megpróbálom frissíteni a drivereket, hátha ez megoldja. Ehhez az asztali gépen már bevált Driver Pack Solution 17 programot használtam. Talált vagy 30 frissítést, ebből a felesleges programokat kivettem, viszont az összes drivert meghagytam. Frissítés, majd újraindítás után, eljut addig a képernyőig, ahol a képernyő zárat kellene felhúzni, itt viszont nem reagál semmire. Eltűnt a sarokból a töltöttségi állapot jele, nem reagál a hangerőszabályzóra, nem fordul el a képernyő, stb, nem tudok ugye belépni a windowsba.
Előhozom a recovery menüt, itt érdekes módon gond nélkül reagál mindenre. Megpróbáltam resetelni, először úgy, hogy tartsa meg a fájljaimat, kb. 50%-ig elér, ekkor kiírja, hogy probléma merült fel, nem folytatja tovább, minden marad a régi. Utána megpróbáltam úgy, hogy az összes fájlt távolítsa el, akkor meg kiírja, hogy nincs hely a lemezen, szabadítsak fel helyet (amit ugye nem tudok megcsinálni, ha rácsatlakozom az asztali gépre, nem érzékeli a tabletet, fájlkezelőt meg nem tudok rajta megnyitni).
Biztonsági másolat nem lett készítve, így előző verziót sem tudok rajta visszaállítani.A Troubleshot fülnél ezek a lehetőségek vannak:
- Reset PC
- System Restore
- System image recovery
- Startup Repair
- Go back to the previous build
- Startup settings
- Command Prompt
- UEFI firmware settingsAz első 5-tel nem tudtam rendbehozni, az utolsó 3-at nem is tudom mire való.
A tablet típusa: Toshiba Encore 2 WT8-B-102
Garancia nincs már rajta.Milyen megoldásokat tudtok javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- Energiaital topic
- Hálózati / IP kamera
- Starlink
- További aktív témák...
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest