Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dui
aktív tag
Hi!
Na szóval, lenne 1 kis probléma a géppel. Nem tudom milyen vírus lehet ez, de Kasperskyvel többször ellenőriztem a gépem, de amit talált, kiírtottam. (A winyó 3 felé van osztva, a C:/-n van a windows természetesen). Volt már windows újratelepítés, de ez sem oldotta meg a problémát. Nos 2 képen szemléltetném a problémát:
Kép1
Dupla klikkel nem nyitható meg a D és az E partíció, csak jobb klikk->Megnyitással. Az az arab írás meg fogalmam sincs hogy mi lehet ott.
Dupla klikknél ezt írja ki:
Kép2
Akinek van bármi ötlete vagy találkozott már hasonlóval az kérem segítsen, mert nagyon idegesítő ez a helyzet. Előre is köszi.
Üdv! -
dui
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #11153 üzenetére
már álmos vagyok
gondolom a szövegemből kivehető volt, vagyik akinek tudni kellett ezt a hsz.t az tudja. Nem sok embernek van ilyen problémáJJJJa
-
dui
aktív tag
egy ugyanilyen problémálya volt haveromnak, csak neki 16gb-ot foglalt le a semmi
formázás megoldja a problémát! -
dui
aktív tag
xp4ever
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest