Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Cimborám Xp-je összeomlott, töltés közben újraindul a gép. A csökkentett mód is hatástalan, úgy sem áll fel a rendszer. Telepítőlemezről kell majd javítani, csak ezzel van egy kis gond: a lemez otthon van, vidéken, a beteg gép viszont Pesten.
Nekem van Pesten egy angol nyelvű Xp-m, az Övé viszont magyar, mindegyik SP2-es. Előbbiről el lehet végezni utóbbi javítását?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Sziasztok!
A [link]re tudtok mondani valamit?
Jelenleg egyben van az 500 GB-os partició, s a Welcome képernyő előtt általában merevre fagy az Xp. Nem tudom, hogy a partició túl nagy-e, vagy valami más tett be neki. -
törölt tag
válasz
Rommel6600 #537 üzenetére
Akkor leírhatnád azt is, hogy mi volt a megoldás, lehet, hogy mást is érdekelne...
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Xp alatt miért szokás a nagy(obb) winchestereket több particióra osztani?
Most vettem egy 500 GB-os HDD-t, s az lenne a legkényelmesebb számomra, ha egyben rátehetném a felgyülemlett anyagaimat. Persze, ha ez jelentős hátránnyal jár, akkor kénytelen leszek particionálni.
Előre is köszönöm a segítséget! -
törölt tag
Sziasztok!
Rokonaimnak építek egy gépet, s Nekik nem jó az én angol nyelvű Xp-m (nem értenek angolul), ezért magyart kellett feltennem. Ebből egy ún. Blade Edition-t tudtam szerezni, ami teljesen jó is lenne, mert beleintegráltak egy csomó drivert is...egy problémám van vele: a Windows billentyű nem működik.
Ezt hol lehetne visszaállítani? Előre is köszönöm a segítséget!
warynski: A GSpot nevű program ha jól rémlik, kiírja a telepített codec-ek listáját, ill. azt is, hogy adott médiának milyen codec kell. Amúgy én felteszem a legújabb DivX-et, ill. Xvid-et, valamint egy MPlayert...amit ez a kombó nem játszik le, az meg sem érdemli, hogy megnézzem / hallgassam.
(A Quick Time, FLV Player és egyéb ''specialitásoktól'' most tekintsünk el.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- FC25 PS5 játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest