- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Uhh, ezt most nem értettem teljesen, de
én azt szeretném, hogy bárki aki a gépem elé ül az tudjon netezni (itt nincs jelszó), de más felhasználóval, mint amit én használok (itt kell jelszó), így pl. megoldható, hogy néhány könyvtárhoz ne férjenek hozzá, ne tudjanak baromságokat telepítgetni stb. -
DrSoul
őstag
amúgy feltettem egy kérdést az ''azonnáli kérdések órája...'' c. topicba, de ide is berakom, mert te biztos jobban tudod:
''Sziasztok!
Egy buta kérdés: hogyan lesz valaki beta tesztelő? komolyabb, profi programokra gondolok, operációs rendszerekre (pl. Windows Vista). Mert azt tudom, hogy más programoknál az ember egyszerűen jelentkezik, azt kész. De ilyen komoly progiknál? Ehhez kell vmi véhettség? Programozói tapasztalat? Vagy csak jártasság? Mert gondolom ilyenkor már maga a kezelőfelületet tesztelik, nem írnak a programba (hisz nem opensource).
ollie (ha jól emlékszem ő) azt írta, hogy elég MSN tagnak lenni. Ez pontosan hogy néz ki? Vagy Windows vásárlásával, regisztrációval ez a tagság megtörténik? -
DrSoul
őstag
Semmi különös, jobban meg szeretném ismerni ezt az OP rendszert, tehát nem csak felhasználói szintem, mert az kb. rendben van. Persze autodidakta vagyok, ez egyértelmű. De nem ártana tisztába lenni különböző dolgokkal, felépítés stb. Hogy egy kicsit tudatosabb legyen számomra a dolog. Azért XP, mert ma javarészt azt használják, és úgy látom, a többi verzióhoz képest még eléggé megbízható.
-
P.H.
senior tag
Bővebben: link
STATUS
Microsoft has confirmed that this is a problem in the Microsoft products that are listed at the beginning of this article.
This problem was first corrected in Microsoft Windows XP Service Pack 2.
This problem was first corrected in Microsoft Windows 2000 Service Pack 4.
Ez zavart meg, az article 2005. júniusi.
Offline defrag - Ezt megjegyzem, gyönyörű szinesztézia
[Szerkesztve] -
P.H.
senior tag
Ahogy kutakodtam a neten és belebotlottam a bcupdate2.exe-be, akkor nekem is eszembe jutott (az SP2-ben is él még ez a probléma?), csak az a furcsa, hogy pénteken volt defragolva ez a partíció, és a főkönyvtárban mindig kevesebb, mint 10 file volt/van. Újra lesz téve a Windows teljesen este, csak az a 2 bináris file zavar a főkönyvtárban (a BOOTEX.LOG mióta bináris?). Amúgy Bootvis/Optimize System utáni újraindítás után jött elő a dolog, előtte volt vagy 50 normális újraindítás (tűzfal- és antiviruscsere, Norton ment le, nem egykönnyen adja meg magát). Tudom, hogy a Bootvis nem erre való elsősorban, és nem is ''hivatalos'' program, nem lehet, hogy ez okozott gondot?
Pusztán az okokra vagyok kíváncsi, mert most épp nincs a vinyón nélkülözhetetlen dolog, de nem szeretnék ebbe belefutni mégegyszer.
[mod]: Apropó, az ''offline defrag'' a Te szótáradban a ''átteszem másik gépbe a vinyót, egy másik Windows indít, és onnan Defrag''-ot jelent?
[Szerkesztve] -
jagada
addikt
ha fagyás után nem tud bebootolni, azért ott már valami nagy gubanc van.
a barkacsálos meg nem szokot sok jót eredményezni, és azért annyira nem is értek az op rendszerhez, hogy nekiálljak összebarmolni mindent.
ha a kocsi nem indul és nem értek hozzá, hívok szerelőt, sajnos azt nem tudom újratelepíteni..
Aki nem tud arabusul, az ne beszéljen arabusul....... -
jagada
addikt
nincs ilyesmi..
Az említett oldal(ak) nyitóoldalán pl krixkrax, de ha alámegyek a linkekre kattintva ott esetleg jók az ékezetek, majd tovább alámenve megintg rossz
ez is egy ilyen oldal nálam:
Bővebben: link -
mayerlaci
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest