- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
jagada
addikt
mivel lehetne leelenőrizni egy vinyót, hogy van-e bad sector, vagy nem haldoklik-e??
először eltüntek róla a file-k, majd lementettem GetDataBack -el a cuccost, nagy nehezen megformáztam (többször nem sikerült), majd megint eltüntek etc. megint format, valami nagyon nem cool vele.
lehet a proc túlmelegedése az oka, hogy nemtudtam megformázni (kicsit túl van hajtva)??
[Szerkesztve] -
jagada
addikt
ha fagyás után nem tud bebootolni, azért ott már valami nagy gubanc van.
a barkacsálos meg nem szokot sok jót eredményezni, és azért annyira nem is értek az op rendszerhez, hogy nekiálljak összebarmolni mindent.
ha a kocsi nem indul és nem értek hozzá, hívok szerelőt, sajnos azt nem tudom újratelepíteni..
Aki nem tud arabusul, az ne beszéljen arabusul....... -
jagada
addikt
Hy!
sok játék a documents....mappába menti el a játékállásokat.
ha valami miatt újra kell telepítenem a rendszert ezek az állások is elvesznek, amit esetenként több hónapos vért izzadós ''munkával'' értem el.
van erre valami beállítási lehetőség, hogy ahová a játékot telepítem oda mentse a savegamékat???
az oprendszerem külön partíción van a játékokat másikra szoktam telepíteni. -
jagada
addikt
nincs ilyesmi..
Az említett oldal(ak) nyitóoldalán pl krixkrax, de ha alámegyek a linkekre kattintva ott esetleg jók az ékezetek, majd tovább alámenve megintg rossz
ez is egy ilyen oldal nálam:
Bővebben: link -
jagada
addikt
az explorerem egyes magyar oldalak esetében az ékezetes betűk helyett mindenféle krixkraxokat ír ki. tud erre valaki valamilyen megoldást???
-
jagada
addikt
Hy!
egyetlen felhasználó vagyok a gépemen, és boot- nál rá kell klikkelni a felhasználói fiókomra hogy elinduljon a gép.
korábban sosem kellett ezt csinálnom, bekapcsoltam és szépen felállt autómatikusan a gép, nem kellett előtte ülnöm hogy klikkeljek magamra.
hogyan lehetne ezt visszaállítani???? Asszem azóta csinálja ezt, amióta lefuttattam az Ad-Aware-t és kinyomtam pár spam-et..
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest