Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Yóvan na!
Köszönöm.
A másik kérdésem hálózat témában: ha létre akarok hozni egy otthoni hálózatot és a varázsló megkérdezi,hogy közvetlenül csatlakozom a netre vagy egy másik gépen keresztül akkor mit adjak meg neki? /zsinór nélküli hálókártyán keresztül kapja mind a két gép egy wireles routeröl a netet./ -
Arnold2
őstag
Hali!
Van egy wireless hálózatom itthon. Én gépem,anyámék gépe + 1wireless router amibe megy az internet (a 2 gép onnan kapja a netet).
A kérdésem az lenne,hogy ha veszünk egy nyomtatót és azt az én gépemre kötjük akkor mit kell tennem,hogy a szüleim a saját gépükről tudjanak nyomtatni?
Addig OK,hogy meg kell osszam a nyomtatót a hálózaton,de utána?
Azt is hallottam,hogy habár fizikailag nálam van a nyomtató,de anyámék gépére is fel kell tegyem ugyan úgy a drivert.Igaz ez?
Ha kérhetem,akkor részletezzétek jó alaposan,biztos ami biztos alapon!
Előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest