Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
Örülök hogy megoldódott a probléma

Nekem viszont még mindig fennt áll a problem amit mondtam...viszont mostmár csak a bill csinálja a hülyeségét...és ráadásul sima SP2-es windows-on ahol eddig nem csinálta...tehát ha nyomok egy billt sokáig majd utána elengedem akkor még 2-3 másodpercig azt csinálja mintha még mindig nyomnám...Most már csak két lehetséges ok maradt fennt,mert a többit kizártam...Tehát vagy az alaplap ps2 portjával van a gond vagy pedig a másik partíción maradt windows fájlok,bár nemtudom hogy ez bezavarna e.Mondjuk gyanakodok még directX problemre is de ez kevésbé valószínű mint az előző kettő.
Remélem minél hamarabb kilábalok belőle.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest