Aktív témák
-
Duke Pro
csendes tag
Nos kiderült, hogy amint sok más embernél nálam is az Nforce 4ultra lapom alaplapi Nvidia ethernet drivere szarakodott.
Azután beraktam egy hálókártyát és letiltottam az alaplapit azóta minden okés.
Egyébként az IRQ NOT LESS OR EQUAL hibát az NVTcp.sys okozta, külföldi fórumokon ezrével lehet találni az okosságot.
Egyik másik megoldás ha van másik lan portod(pl marvell) ha azt használod nem lesz gond.
Az Nvidia meg elmehet a fenébe.. -
Duke Pro
csendes tag
Azt honnan derítetted ki, hogy a SATA vinyód miatt van?
Az eseménynaplóra kell ráereszteni a dumpchk.exe-t (amit a microsofttól lehet letölteni) ami megmondja melyik címről jött a hiba, aztán futtatni a pstat.exe-t ami megmondja az adott cím melyik driver címével egyezik(vagy van legközelebb hozzá).
Nos nekem ugyanez a hiba, és valami van az apci-vel. De én sem tudom hogy micsoda. Gondolom összeakadnak az IRQ-n de azt nem tudom hogy ez most hardveres vagy szoftveres-e.
Akinek van ötlete írjon mert kezd kilenni a **** az óránkénti kékhalállal
Aktív témák
- Subaru topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest