- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Mr.Skyline #13 üzenetére
hurrá
akkor szólj, hogy zárják ezt a topicot, te meg átfáradhatsz a többezer 9600as topicok egyikébe
jó örülést! - én is azt tenném :) -
Mr.Skyline
senior tag
Na hi!
Megvettem a kártyát!
Connect3D ATi Radeon 9600XT 128MB
még semmit nem csináltam vele akarom mondani se teszt se game se semmi ugyhogy most ennyi na megyek azt örülök
ja és ugy néz ki a system error megszünt!
:DD -
Lord Zero
addikt
válasz
Mr.Skyline #10 üzenetére
amennyiben jövőhéten új (mai színvonalú) vga kártyád lesz, akkor azt a pár napot kibírod ezzel is, system error ide vagy system error oda, nemtepár?
a 9600xt ütős kis darab (legalábbis szerintem és az én vgamhoz képest), de úgyis mindenki elkezd majd mindenfélét ajánlani :) -
naga
senior tag
válasz
Mr.Skyline #10 üzenetére
Ez eddig sem volt kérdéses, hogy az a vga nem ebbe a lapba való! Video Bioson meg ne csodálkozz évek óta nem gyártanak ilyen kártyát, és a video biost amúgy se nagyon szokták frissíteni, max. hackelni.
-
Mr.Skyline
senior tag
Szóval megint én vagyok aki nyitotta ezt a topic-ot és egyébként AGP-s
azon kivül teszteltem a gépet az EVEREST-el (Aida utódja), és a Bios részlegnél azt irja az utolsó sorban, hogy kettő évnél régebbi a videó bios-om szükség esetén frissítsem, a proci tök mindeggy huzva van-e vagy nem akkor is csinálja a memóriát másik géppbe is leteszteltük semmi probléma nincsen vele, ugyhogy tuti a vidkari a szar, vagy valami baja van vagy nem tetszik neki hog engedélyezve vannak a bios-omba a 8x AGP stb.... ami a mostnai videókártyákhoz van amugy jövöhéten megveszem a vidkarit, elvileg sőt biztos, hogy egy Connect3D ATi Radeon 9600 XT-lesz, erről mi a vélemyény? -
Calogero
addikt
Nekem Inno3D Savage4 PCI karesz van gepbe es tokeletes megy az XP vele.
Igaz csak a masodlagos moncsit hajtja (web,irc.....egyeb), es nem tettem fel semmi drivert az XP felismerte (XP+SP1) -
Lord Zero
addikt
egyáltalán nem tuti, h. vidkari
mondom miért: ugyanilyen lappal és hasonló konfiggal (igaz win2k-val) remek poénnak gondoltam, hogy kipróbáljak 1 ugyanilyen Savage4 16mb leletet, és lám, minden tükörsimán ment, no driver probléma, no display gond.
gondolod, hogy az xp-ből kigyomlálták ezt a jóindulatot? nem hinném, egyébként meg egy driver letöltéssel rögvest kiderül, az-e a gond -
naga
senior tag
Kapd ki azt a szutykot mielőtt hazavágja az agp portot, tegyél bele egy PCI-s, vagy legalább egy TNT2-es AGP-st.
-
LLKobe
veterán
Tuti a vidkari. Ahoz már nincs is xp driver nem?
Addig szerválj helyette egy TNT2-t.... -
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok! van egy kis problémám elöszöris felsorolnám a tudni valókat:
ASUS A7N8X-E Deluxe alaplap
AMD Athlon 2500+ (Barton)
CoolerMaster Aero 7 Lite hűtő
PC 3200 (400Mhz) 256 MB TwinMOS ram
Seagate Barracuda 80 GB S-ATA
S3 Savage 4 16 MB videókártya (szerintem ez lesz a gond)
tudom kicsit furcsa egy ilyen gépbe egy ilyen videókártya, de még nem jött össze a lóvé a 9600XT-re!
Szóval az a gondom hogy megáll a gép kb 10mp-re az egér eltünik azután visszajön de 640x480 as felbontásba és 16 color-ba, ezenfeül kapok egy üzenetet:
Microsoft System detected and recovered from a dive failure.
Please save your work and reboot to restore full functyonality.
az igazság az hogy már most is éppen igy irok, én arra gondoltam hogy eljárt az idő efelett a videókártya felett ami nem vitás, csak biztos akarok benne lenni, hogy tényleg a videókari csinálja e ezt mert ha nem akkor nem tom mit csinálok
Előre is köszönöm a hozzászólásotokat
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest